fbpx 24KiKa: Skate against cancer! | Flevonice
Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

24KiKa:

Skate against cancer!
Mededeling: Flevonice zal gedurende 2020 gesloten blijven voor publiek
24KiKa: Skate against cancer!Het gezelligste skateweekend van Nederland! 23-08-2017

Op vrijdag 1 september en zaterdag 2 september 2017 wordt alweer de 14e editie van de 24KiKa verreden bij Flevonice. Flevonice is al jaren (locatie)sponsor van 24KiKa en draagt dit bijzondere evenement graag een warm hart toe!

24KiKa

Tijdens 24KiKa wordt er 24 uur geskatet of geskeelerd voor het goede doel: Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). Deze sportieve activiteit gebeurt in teamverband aan de hand van een estaffettesysteem. Per team is er steeds één rijder in de baan. Het is al een prestatie op zich, om als team (3 tot en met 6 personen) deze uitdaging aan te gaan. Maar voor de echte fanatieke skeeleraar bestaat er zelfs de mogelijkheid om als solorijder of duo deel te nemen!

Tijdens het evenement kun je gezellig kamperen op het terrein van Flevonice, sanitaire voorzieningen zijn aanwezig en er wordt (tegen een scherpe prijs) voor ontbijt, lunch en diner gezorgd. De opbrengsten worden geschonken aan Stichting KiKa. Vorig jaar hebben meer dan 400 skaters, €86.000,- bij elkaar geskatet voor stichting KiKa. Dit jaar wil KiKa dit bedrag zeker overtreffen!

KiKa

KiKa zet zich in voor onderzoek naar kinderkanker. KiKa werft fondsen, die ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland. De opbrengsten worden besteed aan onderzoeken waarmee deze centra versneld therapieeën beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. Minder pijn en strijd. En meer genezing en kwaliteit. Kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag! 

Flevonice4KiKa team

Ook wij, als Flevonice, willen bijdragen aan dit goede doel! Dit doen wij door het formeren van een echt Flevonice4KiKa team! Ons team kijkt uit naar deze dag en draagt graag bij in onderzoek naar Kinderkanker. Voel jij je, net zoals wij, ook geroepen om bij te dragen aan dit bijzondere evenement? Klik hier voor alle informatie over 24KiKa en schrijf je in! 

Flevonice vandaag:
Flevonice is vandaag gesloten.
17° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2020. Alle rechten voorbehouden.