fbpx Flevonice en DVS'33 Ermelo tekenen overeenkomst | Flevonice
Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Ontdek Drift Karten

Mededeling: Flevonice zal gedurende 2020 gesloten blijven voor publiek
Flevonice en DVS'33 Ermelo tekenen overeenkomstOp zaterdag 20 juni ruim 350 voetballers naar Flevonice06-05-2015

ERMELO - Flevonice uit Biddinghuizen heeft op het sportpark van DVS'33 Ermelo een overeenkomst tot cosponsoring getekend voor de duur van 1 jaar. Met deze sponsoring wordt DVS'33 als eerste onderdeel van het Maatschappelijk Partner in Beweging programma van Flevonice. Met het programma stimuleert Flevonice beweging onder binnen een aantal community's met diverse sportieve funactiviteiten.

Sinds de overname van Flevonice in 2013 heeft het bedrijf zich ontwikkeld van ijsbaan naar Sports & Funpark. Een belangrijke kernwaarde die bepalend is geweest voor deze transitie is dat Flevonice mensen vanuit funinspiratie wil aanzetten tot beweging. Dat is terug te zien in het scala aan sportieve funactiviteiten welke Flevonice zowel in de zomer als winter, 12 maanden per jaar aanbiedt. Het Maatschappelijk Partner in Beweging programma stimuleert en beloont kinderen en jongvolwassenen tijdens Sports & Fun Dagen om in beweging te komen. Flevonice is hiermee in gesprek met sportverenigingen, scholen en partijen die de belangen behartigen van mensen die om fysieke of financiële redenen niet kunnen sporten en bewegen.

Samen met DVS'33 organiseert Flevonice op zaterdag 20 juni de eerste Sports & Fun Dag voor alle voetballers van de voetbalvereniging uit Ermelo. Alle senioren, Aen Bjunioren gaan in teamvorm met elkaar de strijd aan tijdens een Obstacle Run op het Obstacle Parcours van Flevonice. De Ct/ m Fpupillen krijgen vrij toegang tot alle sportieve funactiviteiten, waaronder de gloednieuwe Waterstormbaan, op de 4 verschillende playgrounds van Flevonice. Vanuit de lopende gesprekken hoopt Flevonice de komende weken nieuwe partners bekend te kunnen maken voor het Maatschappelijk Partner in Beweging programma.

 
Flevonice vandaag:
Flevonice is vandaag gesloten.
15° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2020. Alle rechten voorbehouden.