fbpx Flevonice en IJVV tekenen overeenkomst | Flevonice
Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Obstacle Run Parcours

Mededeling: Flevonice zal gedurende 2020 gesloten blijven voor publiek
Flevonice en IJVV tekenen overeenkomstIJVV treedt hiermee toe tot het Maatschappelijk Partner in Beweging programma04-06-2015

IJSSELMUIDEN – Afgelopen donderdag heeft Flevonice uit Biddinghuizen op het sportpark Den Uithoek een overeenkomst tot sponsoring getekend met de IJsselmuider Voetbal Vereniging voor de duur van 1 jaar. De voetbalvereniging treedt hiermee toe tot het Maatschappelijk Partner in Beweging programma van Flevonice. Hiermee stimuleert Flevonice beweging binnen verschillende communities met diverse sportieve fun-activiteiten. 

Sinds de overname van Flevonice in 2013 heeft het bedrijf zich ontwikkeld van ijsbaan naar Sports & Funpark. Een belangrijke kernwaarde die bepalend is geweest voor deze transitie is dat Flevonice mensen vanuit fun-inspiratie wil aanzetten tot beweging. Dat is terug te zien in het scala aan sportieve fun-activiteiten welke Flevonice zowel in de zomer als winter, 12 maanden per jaar aanbiedt. Het Maatschappelijk Partner in Beweging programma stimuleert en beloont kinderen en jongvolwassenen tijdens Sports & Fun Dagen om in beweging te komen. Flevonice is hiermee in gesprek met sportverenigingen, scholen en partijen die de belangen behartigen van mensen die om fysieke of financiële redenen niet kunnen sporten en bewegen.

Samen met IJVV organiseert Flevonice aan het einde van het voetbalseizoen 2015/2016 een Sports & Fun dag voor alle voetballers van de voetbalvereniging uit IJsselmuiden. Alle senioren, A- en B-junioren gaan in teamvorm met elkaar de strijd aan tijdens een Obstacle Run op het Obstacle Parcours van Flevonice. De C- t/m F-pupillen krijgen vrij toegang tot alle sportieve fun-activiteiten, waaronder de gloednieuwe Waterstormbaan, op de 4 verschillende playgrounds van Flevonice. In de tussenliggende periode kunnen de voetballers en sponsoren van IJVV via het ledenprogramma van IJVV gebruik maken van de faciliteiten van Flevonice, zowel in de zomer als winter.

Flevonice vandaag:
Flevonice is vandaag gesloten.
15° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2020. Alle rechten voorbehouden.