fbpx Flevonice introduceert betaald parkeren | Flevonice
Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Flevonice introduceert betaald parkeren

Mededeling: Flevonice zal gedurende 2020 gesloten blijven voor publiek
Flevonice introduceert betaald parkerenFlevonice introduceert met de ingang van het komende schaatsseizoen betaald parkeren. 15-11-2018

Flevonice neemt maatregelen om auto-inbraken tegen te gaan

 

De ijsbaan van Flevonice heeft een groot open parkeerterrein, welke in de winter vol staat met auto’s van gasten en personeel. Afgelopen winterseizoen hebben er een aantal auto inbraken plaatsgevonden op het parkeerterrein, vandaar dat er maatregelen genomen zijn.

“Er is niets vervelender, dan een inbraak in je auto na een leuk dagje uit. Wij willen dat zoveel mogelijk voorkomen en hebben daarom geïnvesteerd in een parkeersysteem”. Aldus algemeen directeur Maarten van der Ven.” “Wij vragen hierbij een kleine vergoeding van onze bezoekers”.

Betaald parkeren
Auto’s kunnen bij Flevonice het parkeerterrein oprijden door een slagboom. De kentekens van de auto’s worden hierbij gescand. Bezoekers kunnen via e-tickets een parkeerkaart kopen of bij één van onze kassa’s. De bijdrage is €2,50 per auto.

Overige maatregelen
Naast een betaald parkeersysteem zal de politie regelmatig haar rondes via het terrein van Flevonice rijden.

IJsbaan Flevonice open van 1 december tot en met 3 maart.

De langste kunstijsbaan in de natuur is dit jaar geopend van 1 december tot en met 3 maart 2018. De weergoden voorspellen een strenge winter, dus wij hopen weer op veel drukte en schaatspret.

Flevonice vandaag:
Flevonice is vandaag gesloten.
17° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2020. Alle rechten voorbehouden.