fbpx Flevonice plakt posters af van Zombie Run | Flevonice
Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Ontdek Drift Karten

Mededeling: Flevonice zal gedurende 2020 gesloten blijven voor publiek
Flevonice plakt posters af van Zombie RunNiet de bedoeling om kinderen te shockeren10-10-2018

Flevonice heeft de campagne voor de ‘Zombie Run’ aangepast nadat verschillende Drontenaren hadden geklaagd over met name posters in de omgeving van basisscholen. "Het is natuurlijk niet de bedoeling om met deze campagne kinderen te shockeren.”

"De engste 6 kilometer van het jaar…”, dat is onze Zombie Run, Op zaterdag 27 oktober wordt jouw nachtmerrie werkelijkheid.

 

Locaties posters

Afgelopen maandag startte onze campagne voor de Zombie Run. Al snel kwamen er klachten van inwoners. "De uiting, in combinatie met het beeld van een zombie zijn bij sommigen niet op de gewenste manier ontvangen, De poster en de locatie van plaatsing kan wellicht overkomen als een slecht gekozen combinatie.”
Een dag na de lancering van de campagne heeft Flevonice een aantal reclameuitingen van de Zombie Run laten verwijderen. De overige posters zijn afgeplakt.

 

Opnieuw bekeken

Flevonice-directeur Maarten van der Ven: „Wij stellen de reacties erg op prijs en hebben de campagne en plaatsing opnieuw bekeken. We wisten dat Dronten ook in de campagne werd meegenomen en we merken hier een zeer sterke maatschappelijke betrokkenheid. Dit waarderen wij en kenmerkt Dronten.”

Flevonice erkent dat de campagne gewaagd is, maar ‘m ingeschat als ‘opvallend maar niet grensoverschrijdend’. Inmiddels heeft Flevonice de campagne ter beoordeling voorgelegd aan de reclamecodecommissie. Vooruitlopend op het advies van deze commissie hebben wij al maatregelen genomen.

 

Meer informatie over de Zombie Run >>

Flevonice vandaag:
Flevonice is vandaag gesloten.
17° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2020. Alle rechten voorbehouden.