fbpx Hartstichting organiseert: Familie Trihartlon | Flevonice
Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Familie Trihartlon

Mededeling: Flevonice zal gedurende 2020 gesloten blijven voor publiek
Hartstichting organiseert: Familie TrihartlonDé uitdaging voor families!02-05-2018

Op zondag 10 juni 2018 vindt de eerste editie van de Familie Trihartlon plaats, een nieuw evenement van de Hartstichting. Op het parcours van Sports & Funpark Flevonice in Biddinghuizen kunnen deelnemers in estafettevorm zwemmen, fietsen en lopen om geld op te halen voor de Hartstichting. 

Met de Familie Trihartlon komt de Hartstichting tegemoet aan de behoefte van ouders om een sportieve en fijne dag met hun gezin te beleven. Tegelijkertijd dragen bezoekers en deelnemers bij aan een maatschappelijk doel: ervoor zorgen dat meer mensen met een sterk hart kunnen leven. 

Uitdagende estafette voor het hele gezin 
Deelnemende families kunnen in estafettevorm zwemmen, fietsen en lopen: samen volbreng je de top, super of mega Trihartlon. Familieleden mogen elkaar aflossen en bepalen zelf wie welke afstand zwemt, wie welk stuk fietst en/of hardloopt. Tijdens de onderdelen mogen de deelnemers elkaar aflossen. Deelnemen gebeurt in teamverband. Families mogen zelf een team aanmaken of melden zich aan bij een bestaand team. Kortom, iedereen kan meedoen. 

Afstanden 

TOP: 100 m zwemmen l 5 km fietsen l 1.25 km lopen
SUPER: 250 m zwemmen l 10 km fietsen l 2.5 km lopen
MEGA: 500 m zwemmen l 20 km fietsen l 5 km lopen 

Sporten en spelen 
Na afloop van de estafette is er volop tijd om te ontspannen. De Trihartlon biedt families een hele dag fun, samen sporten en spelen. Genieten in de speeltuin, alle klim-, klauter- en modderobstakels trotseren en roetsjen van de waterstormbaan. 

Meer informatie over dit evenement op: www.trihartlon.nl 

 

Over de Hartstichting 

Het hart is de motor van het leven. De Hartstichting werkt aan concrete oplossingen om ieders hart zo sterk mogelijk te houden, zodat iedereen het maximale uit het leven kan halen. Stap voor stap en op verschillende fronten tegelijk werken wij aan een hartgezonde samenleving. Dat doen wij samen met medewerkers, patiënten, vrijwilligers, donateurs, zorgprofessionals, wetenschappers en business partners. Onze ambitie is om hart- en vaatziekten zo vroeg mogelijk te kunnen herkennen, opsporen én zo goed mogelijk te behandelen. Daartoe financieren wij wetenschappelijk onderzoek, geven wij voorlichting en werken wij aan vernieuwing in de zorg en hulpverlening. Voor meer informatie: hartstichting.nl 

Flevonice vandaag:
Flevonice is vandaag gesloten.
17° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2020. Alle rechten voorbehouden.