fbpx Nieuw bij Flevonice: Moon Trees! | Flevonice
Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Nieuw bij Flevonice: Moon Trees!

Mededeling: Flevonice zal gedurende 2020 gesloten blijven voor publiek
Nieuw bij Flevonice: Moon Trees!Vanaf 01 juni te spelen!24-05-2019

Vanaf 01 juni 2019 is Flevonice de derde locatie waar het spel Moon Trees gespeeld kan worden. Het spel waarin goede onderlinge communicatie van groot voordeel is, speelt zich af in het thema van de drooglegging van de Zuiderzee.

Bij Moon Trees draait het om strategisch inzetten én verzamelen van grondstoffen. Zodra jouw team een Moon Tree heeft veroverd, ontvang je doorlopend grondstofmunten waarmee je jullie rijk uit kunnen bouwen. Tenminste, zolang je de Moon Tree goed blijft verzorgen!

De bomen hebben namelijk ook grondstoffen nodig om in leven te blijven, een leeglopende boom is een makkelijke prooi voor de andere teams.

Een Moon Tree van 100 punten is makkelijker te veroveren, maar levert minder grondstofmunten op dan een Moon Tree van 300 punten. Zet jij je grondstoffen in voor een ‘quick win’ of spaar je nog even door? Naast een actief en uitdagend teamspel wordt er dus ook wat van je strategisch inzicht gevraagd! Ideaal voor een teambuildingsuitje met je collega's. 

Gelukkig heeft onderzoek aangetoond dat de frisse buitenlucht een positief effect heeft op je denkvermogen. Adem daarom diep in, overleg de strategie met je teamgenoten en ga ervoor!

Flevonice vandaag:
Flevonice is vandaag gesloten.
17° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2020. Alle rechten voorbehouden.