fbpx Obstacle Run Parcours bij Flevonice geopend | Flevonice
Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Ontdek Drift Karten

Mededeling: Flevonice zal gedurende 2020 gesloten blijven voor publiek
Obstacle Run Parcours bij Flevonice geopendPermanent toegankelijk om te kunnen trainen26-05-2015

Op het terrein van Flevonice in Biddinghuizen is op zaterdag 23 mei het eerste permanente Obstacle Run Parcours van Nederland geopend. Het uitdagende parcours bevat ruim 30 obstakels en leidt deelnemers door modder en water. Op het parcours kan het hele jaar door gesport worden en is er de keuze om routes te rennen van 2 verschillende afstanden namelijk 3,5 km of 6 km. 

Transitie Flevonice

De realisatie van het permanente Obstacle Run parcours is onderdeel van de transitie die Flevonice doormaakt van ijsbaan in de winter naar Sports & Funpark gedurende 12 maanden per jaar. Daarmee faciliteert Flevonice niet alleen schaatsers, maar ook avontuurlijke gezinnen, sporters en gelegenheidsgroepen die sportieve activiteiten willen ondernemen in de buitenlucht.

Groeiende markt

De keuze voor de investering in een permanent Obstacle Run Parcours is gebaseerd op de groeiende markt voor Obstacle- en Mud Runs door heel Nederland. Met een permanent Obstacle Run Parcours speelt Flevonice een faciliterende rol richting runners om te oefenen en trainen voor Obstacle Runs in Nederland.

Twee routes

Iedere sporter kan terecht op het Obstacle Run Parcours van Flevonice. Er kan worden gekozen voor 2 routes met verschillende afstanden: 3,5 km, 6 km of een veelvoud van het 3,5 of 6 kilometer parcours. Hiermee biedt het parcours alternatieven voor zowel de beginnende als geoefende runner. In het gevarieerde parcours met klim-, modder- en water-obstakels hebben deelnemers elkaar nodig om het parcours te overwinnen. Hierdoor is een run over het Obstacle Parcours van Flevonice ook goed in te zetten als teambuilding activiteit voor gelegenheidsgroepen zoals bijvoorbeeld bedrijfsuitjes.

Onbeperkt gebruik

Het parcours is officieel geopend vanaf zaterdag 23 mei 2015. Elke zaterdag- en zondagochtend zijn er startvakken met warming-up voor bezoekers waar tickets voor gekocht kunnen worden. Bezoekers kunnen onbeperkt gebruik maken van de verschillende routes van het parcours voor € 13,50 p.p.

Flevonice vandaag:
Flevonice is vandaag gesloten.
15° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2020. Alle rechten voorbehouden.