fbpx OCR European Championships | Flevonice
Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

OCR European Championships

30 juni t/m 2 juli 2017 bij Flevonice!
Mededeling: In verband met aanhoudende slechte weersomstandigheden zijn wij helaas dit seizoen niet meer in de gelegenheid om onze ijsbaan op te bouwen. Onze ijsfaciliteiten zijn derhalve gesloten voor de rest van het winterseizoen. Wij hopen op uw begrip.
OCR European Championships30 juni t/m 2 juli 2017 bij Flevonice!07-06-2017

Na een succesvolle eerste editie van de OCR European Championships zal de tweede editie van dit grootse Obstacle Run evenement plaatsvinden in Biddinghuizen. Van 30 juni t/m 2 juli 2017 zal Flevonice het middelpunt zijn van één van de snelst groeiende sporten op dit moment! 

Wees erbij!

Het belooft een waar spektakel te worden! Hier wil jij toch bij zijn? Dat kan! Als bezoeker heb je gratis toegang tot dit Obstacle Run evenement! Daarnaast kun je zelf ook het officiële EK parcours trotseren tijdens de Open Course op zondag 2 juli (13:00 uur tot 17:00)! Tickets voor deze Charity Run koop je onderaan deze pagina.  

Het evenement

Die hard obstacle runners uit heel Europa stomen zich klaar voor dit Europese Kampioenschap... Inmiddels telt de organisatie meer dan 1500 registraties uit 27 verschillende landen! Naast een aantal huidige obstakels uit het Flevonice parcours, zal het parcours veelal bestaan uit obstakels die speciaal voor dit evenement worden gebouwd! Check hier een overzicht van de obstakels.

Voorbereiding

Deelnemers van de European Championships zullen zich kwalificeren tijdens verschillende evenementen in Europa of hebben zich inmiddels al gekwalificeerd. Ter voorbereiding zullen de deelnemers op donderdag 29 juni een rope climbing clinic volgen en vervolgens zullen zij geïnformeerd worden over het parcours tijdens het openingsdiner. 

Programma

Tijdens het driedaagse evenement organiseert de European Obstacle Sports Federation (EOSF) races voor verschillende leeftijdsgroepen. Check hieronder op welke dagen de verschillende programma-onderdelen gepland staan! 

Vrijdag 30 juni

12:00 uur

Openingsceremonie

 

13:00 - 18:00 uur

Short Course Championship

Zaterdag 1 juli

9:00 - 18:00 uur

Stardard Course Championship

Zondag 2 juli

9:00 - 12:00 uur

Team Relay Race

 

12:00 - 14:00 uur

Afsluitingsceremonie

 

13:00 - 17:00 uur*

Open Course (Charity Run)

Als ambassadeur van Obstacle Running zijn wij erg trots op het hosten van de OCR European Championships 2017. Wij kijken uit naar 30 juni t/m 2 juli en hopen je te verwelkomen tijdens dit gratis toegankelijk evenement! Zelf ook het officiële parcours trotseren tijdens de Open Course (Charity run)? Koop hieronder jouw tickets!* Het modderige Obstacle Run 4 Kids parcours is tijdens het hele weekend geopend: 2 tickets voor de prijs van 1!

*Tijden Open Course (Charity Run) zijn onder voorbehoud, in verband met het ochtendprogramma kunnen de starttijden iets uitlopen. 

Flevonice vandaag:
Flevonice is vandaag gesloten.
7° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2020. Alle rechten voorbehouden.