fbpx OCR European Championships in beeld | Flevonice
Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

OCR European Championships in beeld

Nog één keer blikken we terug!
Mededeling: Flevonice zal gedurende 2020 gesloten blijven voor publiek
OCR European Championships in beeldNog een keer nagenieten van het mooie weekend!07-07-2017

De OCR European Championships zitten er op! Nog één keer zullen we terug kijken op dit grootse event waarbij Flevonice het toneel bood aan 1800 Obstacle Course Racers uit meer dan 27 Europese landen.

Van heinde en ver kwamen de atleten naar Flevonice. Fredrik Olofson kwam zelfs helemaal uit Zweden rijden om deel te nemen.

 

OCR Tube was het hele weekend aanwezig om de meest waanzinninge beelden te schieten. Deze video schoot hij van de opbouw van het evenement! Voor alle video's van het OCR European Championshis check je: www.youtube.com/user/Pinoy90X

 

Deze poolse Obstacle Chick had het, net als velen, ontzettend zwaar bij de gladde 'Ovals' van Urban Sky maar wist uiteindelijk toch de bel te halen! 

 

De start van de Elite man op de korte afstand was op zijn zachtst gezegd "Waanzinnig". "One of the craziest starts to an obstacle race I have seen!" Schreef Wereldkampioen (én kersvers Europees kampioen) Johnatan Albon in zijn blog over het OCR European Championships. 

 

Deze Deense athleet had geen enkele moeite met het loodzware laatste obstakel en zwaaide van de ene naar de andere ring alsof het niets voorstelde! 

 

Het heeft letterlijk bloed, zweed en tranen gekost maar de finish medaille is in 'The pocket'! (Daarna gelijk door naar de EHBO)

 

 

Aan alle mooie dingen komt een eind en zo ook aan het OCR European Championships 2017. Aan course director Michel de Jong de eer om het finish doek naar beneden te halen! 

 

Het was enorm spannend, het was nek aan nek maar onze eigen Lisan de Vries kwam nét voor haar concurenten over de streep. GOUD voor Lisan bij de Elite vrouwen op de standard course!

En daar mag je enorm, maar dan ook echt enorm trots op zijn. Gefeliciteerd Lisan!

foto van Flevonice.

Het was een fantastisch weekend vol obstakels, bloed, zweet, tranen maar vooral veel nieuwe OCR vrienden! Flevonice bedankt iedereen voor zijn/haar komst en hopen jullie snel weer te zien. Bedankt, Thank you, Merci, Danke, Gracias, Dziękuję, Tack, Tak(k) Grazie, Děkuji!

Check nog even de aftermovie! Uiteraard door OCR Tube ;)

 

 

Flevonice vandaag:
Flevonice is vandaag gesloten.
17° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2020. Alle rechten voorbehouden.