fbpx Onze laatste ijsdag is... morgen 26 februari! | Flevonice
Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Onze laatste ijsdag is... 26 februari!

Mededeling: Flevonice zal gedurende 2020 gesloten blijven voor publiek
Onze laatste ijsdag is... morgen 26 februari!Met pijn in ons hart nemen we afscheid van ons ijsseizoen, maar dat doen we wel op een ludieke manier25-02-2019

Zondag 3 maart zouden we traditioneel met ons arrenslede evenement ons winterseizoen feestelijk afsluiten. Helaas hebben wij moeten besluiten vanwege de hoge temperaturen en de veiligheid van onze bezoekers onze ijsbaan vanaf woensdag 27 februari te sluiten. Morgen, 26 februari, is dus de laatste kans om te schaatsen op onze 2,5 km baan. 

Laatste ijsdag dit winterseizoen
Morgen, 26 februari, belooft een zeer warme dag te worden. Met temperaturen die op kunnen lopen tot wel 18 °C is schaatsen op onze ijsbaan na morgen niet meer verantwoord. Dat heeft ons helaas doen besluiten, met spijt in ons hart, dat morgen onze laatste ijsdag is van dit winterseizoen.

Bezoek Flevonice in badkleding
Om toch feestelijk af te sluiten hebben we nog een ludieke actie voor je bedacht. Kom je morgen in badkleding naar Flevonice? Dan mag je naar binnen voor het kindertarief van onze voorjaarsactie van € 2,50. Voorwaarde is wel dat je even een leuke foto neemt bij de ingang van Flevonice en deze post op social media. Op vertoon van deze foto mag je voor het gereduceerde tarief van € 2,50 ons park bezoeken. Binnen kan je uiteraard de badkleding verruilen voor gewone (schaats)kleding. Natuurlijk is iedereen die in gewone kleding komt ook van harte welkom op onze laatste ijsdag.

Krabbelbaan open tot en met 1 maart
Om de veiligheid van onze bezoekers te kunnen garanderen, hebben wij het spijtige besluit moeten nemen om onze 400 meter baan en 2,5 km baan vanaf 27 februari te sluiten. Maar onze krabbelbaan en Ice Funpark 4 kids, blijven wel geopend tot en met vrijdag 1 maart. Na 1 maart zullen ook die gaan sluiten. Wil je nog een keer met de kids komen schaatsen? Onze voorjaarsactie is nog t/m 1 maart geldig. Onze Driftkartbaan blijft wel op reservering geopend na 1 maart.

Het einde van het winterseizoen
En dan is het einde van het winterseizoen ineens daar. Wat hebben we weer een hoop enthousiaste mensen mogen verwelkomen, die genoten van een oer-Hollands schaatsuitje. Wij kijken terug op een mooi ijsseizoen en hopen dat je morgen nog even komt schaatsen. Badkleding of niet.

Lukt het morgen niet om te komen? Dan zien we je graag weer in het nieuwe winterseizoen!

Flevonice vandaag:
Flevonice is vandaag gesloten.
17° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2020. Alle rechten voorbehouden.