fbpx Open Coffee XL: Ladies Edition | Flevonice
Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Open Coffee XL: Ladies Edition

Mededeling: Flevonice zal gedurende 2020 gesloten blijven voor publiek
Open Coffee XL: Ladies EditionEen groot succes!11-11-2017

Ruim 100 vrouwelijke ondernemers uit de wijde omgeving kwamen op 4 oktober 2017 naar Flevonice voor een speciaal netwerkevenement: de Open Coffee XL: Ladies Edition.

Bij deze editie van de Open Coffee XL stonden vrouwen centraal. Verspreid over de avond werden er 5 presentaties/workshops gegeven door Mirella Duiven-Meijerink (Wijs Training), Reina Jansen (Spring), Astrid Mast (Succes trek je aan), Jolanda Wicherson (Ondernemerscoach) en Suze Maclaine Pont (Empowering Financial Harmony). Hierna was er nog genoeg ruimte om uitgebreid te netwerken op de beursvloer of bij de bar onder het genot van een drankje.

Voorafgaand aan de presentaties & workshops was er een inloop met prosecco en een heerlijk buffet bereid door onze chefs.

Al met al kijken we terug op een geslaagd event. Wilt u ook een Open Coffee bijeenkomst bijwonen? Volg dan de Facebookpagina van de Open Coffee organisatie en blijf up to date over opkomende evenementen.

Wilt u zelf een vergadersessie organiseren? Dan bent u bij Flevonice aan het juiste adres! Wij begrijpen dat elke situatie voor een vergadering vraagt om een specifieke aanpak. Om u een indruk te geven van de zakelijke mogelijkheden bij Flevonice schetsen wij graag een mogelijke opzet van uw bijeenkomst.

 

Bekijk hier onze diverse vergaderarrangementen.

Flevonice vandaag:
Flevonice is vandaag gesloten.
17° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2020. Alle rechten voorbehouden.