fbpx START 2018 FRIS MET TEAMBUILDING: ICE SURVIVED | Flevonice
Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

START 2018 FRIS MET TEAMBUILDING: ICE SURVIVED

Mededeling: Flevonice zal gedurende 2020 gesloten blijven voor publiek
START 2018 FRIS MET TEAMBUILDING: ICE SURVIVEDDe eerste & koudste Obstacle Run van het jaar!14-12-2017

Obstacle Course Racing

Obstacle Course Racing (OCR) is een van de snelst groeiende en populaire sporten. Bij OCR help je elkaar obstakels te overwinnen over een parcours van enkele kilometers met verschillende soorten ondergronden en diverse water-, modder- en klimobstakels. Je hebt elkaar nodig om het hele parcours te trotseren. De sensatie van obstacle running geeft een euforische stemming die lang nagalmt. Obstacle Course Racing is een sport en een way-of-life voor veel actieve young creatives en professionals.

De perfecte sport voor persoonlijke ontwikkeling en teambuilding

OCR is als metafoor uitstekend geschikt voor teams die bijvoorbeeld meedoen aan een scrum project, samenwerking willen verbeteren of out-of-the-box willen leren denken om obstakels te overwinnen. Onder druk van tijd, kwaliteit en energie (kosten) leer je jezelf en het team beter kennen. En dagen wij je uit grenzen te verleggen. Naast de inspanning is het vooral fun en geschikt voor iedereen; je bepaalt zelf welk obstakel je wel of niet neemt en kan elk moment uit de race stappen. Maar wat zegt dat dan?

Flevonice als eerste in Nederland met een permanent obstacle parcours

Flevonice heeft de OCR ontwikkeling al vroeg omarmd. Als eerste ontwikkelden wij een permanent obstacle parcours van 7-km met meer dan 30 verschillende obstakels. In 2016 werd Flevonice de trotse hoofdsponsor van de officiële Nederlandse OCR bond OCRA, die staat voor de veiligheid en ontwikkeling van OCR in de Benelux. Het unieke ”Ice Survived” obstacle run evenement van Flevonice is de start van het obstacle jaarseizoen en is zelfs genomineerd als één van de beste nieuwe runs van Nederland.

Een mooie toekomst voor OCR

De tak van sport is zich met grote stappen vooruit aan het professionaliseren. Inmiddels beoefenen meer dan 150.000 mensen in Nederland deze sport. En nemen het aantal professionele runs door de populariteit snel toe (o.a. Mud Masters en Strong Viking). Ook de media aandacht groeit: in 2016 is het nieuwe RTL 7 programma Nederlands Ruigste grotendeels opgenomen bij Flevonice en in de komende jaren gaan meer zenders programma’s maken en uitzenden.  In 2017 heeft de 2e editie van het Europese Kampioenschap plaats gevonden bij Flevonice. Ruim 1800 atleten, Obstacle Course Racers, uit meer dan 27 landen doen hieraan mee.

START 2018 MET TEAMBUILDING: ICE SURVIVED

Op 6 januari organiseert Flevonice Ice Survived. Het eerste en koudste Obstacle Run event van 2018 staat in het teken van de winter. Het evenement vindt plaats op het Obstacle Run parcours van Flevonice in Biddinghuizen. Je kunt kiezen uit de afstanden: 3-, 6-, 9- en 18-kilometer en loopt de run op een parcours van 9-kilometer. Tijdens jouw run kom je ruim 40 obstakels tegen met alle elementen die je verwacht: vieze modderobstakels en indrukwekkende klimobstakels! En ijskoude Ice Survived obstakels...

Schrijf je team, afdeling of bedrijf in voor de eerste teamuitdaging van het jaar. Lees hier meer: https://www.flevonice.nl/obstacle-run/ice-survived

Flevonice vandaag:
Flevonice is vandaag gesloten.
17° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2020. Alle rechten voorbehouden.