fbpx Vier vaderdag bij Flevonice | Flevonice
Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Vaderdag bij Flevonice

Mededeling: In verband met aanhoudende slechte weersomstandigheden zijn wij helaas dit seizoen niet meer in de gelegenheid om onze ijsbaan op te bouwen. Onze ijsfaciliteiten zijn derhalve gesloten voor de rest van het winterseizoen. Wij hopen op uw begrip.
Vier vaderdag bij FlevoniceNeem jouw vader mee naar Flevonice!07-06-2017

Een spectaculaire vaderdag beleven? Dat kan bij flevonice!

Zondag 18 juni is het weer vaderdag. Tijd om jouw vader eens goed in het zonnetje te zetten!  Op vaderdag is het belangrijk dat jij, samen met jouw vader een geweldige dag beleeft waar jullie nog lang op terug kunnen kijken. Maar hoe ziet zo'n dag er eigenlijk uit? Wij geven jou 4 tips om jouw vader eens goed te verrassen!

1. Een goed begin........

Er gaat niets boven een heerlijk, stevig ontbijtje op bed aan het begin van een dag vol sports & fun! Bouw bijvoorbeeld een echte mannelijke ontbijtburger gebakken ei met spek, want een ei hoort erbij :D

Check de video voor de beste Breakfast Burger!

 

2. Ga er samen op uit!

Het is dan wel zondag, maar niet zomaar een zondag… Op deze zondag staat jouw vader (of zelfs schoonpa) centraal! Neem hem daarom gezellig mee naar Flevonice om samen te genieten van deze speciale dag! Nog niet vertellen wat jullie gaan doen hoor, dat is natuurlijk nog een verassing!

Check hier jouw snelste route naar Flevonice! 

3. Daag jouw vader uit!

Zijn jullie klaar voor een spectaculaire middag? Dat gaat helemaal goed komen! Stap samen met je vader in onze Drift Karts en daag hem uit voor een paar spannende Drift Kartheats! remmen, insturen, glijden en weer gas geven! Lukt het jou om jouw pa te verslaan en de snelste rondetijd neer te zetten? Speciaal voor vaderdag hebben wij een Drift Kartactie: 4 Heats (2 heats voor jou, 2 heats voor je pa ;) nu voor maar €35,-! Reserveren kan telefonisch via 0321-335099.

Reserveer nu telefonisch jullie Drift Kartheats via 0321-335099!

4. Proost!

Zo’n gezellige dag samen met jouw vader kan je natuurlijk niet zomaar beëindigen. Sluit deze leuke dag af onder het genot van een hapje en een drankje en kijk terug op een geslaagde dag! 

 

RESERVEREN

Om teleurstellingen te voorkomen, raden wij je aan om te reserveren voor het Drift Karten. Reserveren kan via ons telefoonnummer: 0321 - 335099 of via het e-mailadres: receptie@flevonice.nl 

Flevonice vandaag:
Flevonice is vandaag gesloten.
7° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2020. Alle rechten voorbehouden.