fbpx Winterseizoen 2019/2020 | Flevonice
Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Winterseizoen 2019/2020

Mededeling: Flevonice zal gedurende 2020 gesloten blijven voor publiek
Winterseizoen 2019/2020Een winters avontuur08-10-2019

Aankomend winterseizoen kan er weer voluit geschaatst worden op onze ijsbaan. Van 30 november 2019 tot 1 maart 2020 kun je iedere dag terecht (mits het weer het toelaat) om te schaatsen of in groepsverband diverse ice-games te doen.

Je kunt in groepsverband uit verschillende ice-games kiezen.

  • Fun-curling
  • IJssjoelen
  • Biatlon

Voor een overzicht van alle arrangement klik hier

De ice-games worden dit jaar georganiseerd op een gedeelte van de 400 meterbaan. Dit gedeelte ligt naast het horecaplein waar je dan ook terecht kunt voor een hapje en drankje.

De reden dat de ice-games op een gedeelte van de 400 meterbaan georganiseerd kunnen worden, is omdat de 400 meterbaan niet opgebouwd zal gaan worden om op te schaatsen. Wat de ijsbaan van Flevonice uniek maakt is namelijk dat je door de natuur kunt schaatsen met het oer-Hollandse schaatsgevoel alsof je op slootjes schaatst. Alleen kan het bij Flevonice ook als het niet vriest! De 400 meter is daarom voor de meeste schaatsliefhebbers niet een toegevoegde waarde. Daarbij bleek het onderhoud wat aan de 400 meterbaan moest gebeuren een te grote en kostbare klus om dit voor aankomend winterseizoen te realiseren.

Ook komen er weer ontzettend veel leuke evenementen aan!

Zo zijn er diverse schaatsclinics voor het hele gezin, kun je deelnemen aan een wintertriatlon, of kun je meedoen aan een toertocht om zoveel mogelijk kilometers op het ijs te maken.

Voor een overzicht van alle evenementen klik hier

 

 

Flevonice vandaag:
Flevonice is vandaag gesloten.
16° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2020. Alle rechten voorbehouden.