Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

BBQ Friday

Luid het weekend sportief in met collega's en vrienden!
BBQ FridayLuid het weekend sportief in met collega's en vrienden!

Weekend! Op elke eerste vrijdag van de maand luiden we het weekend in met BBQ Friday. Start het weekend met Obstacle Running, Drift Karten of Wakeboarden en geniet van een heerlijke BBQ! Tijdens BBQ Friday zijn wij geopend van 13:00 uur tot 21:00 uur en steken we de BBQ aan om 17:00 uur. De eerstvolgende BBQ Friday staat gepland op vrijdag 7 juli. 

Sports & BBQ

Daag jouw vrienden en/of collega's uit voor een sessie Driftkarten, Obstacle Running of Wakeboarding. Geniet daarnaast van een gezellige BBQ met een burger of saté van circa 175 gram, salade en een drankje op onze Beats Lounge. 

BBQ Friday arrangementen

An offer you can't refuse: check hieronder de BBQ Friday arrangementen! Tijdens de sports- & funactiviteiten staan onze professionele activiteitenbegeleiders voor jou klaar voor tips & tricks die jij nodig hebt! 

Obstacle Run € 20,00 Drift Karten € 25,00 Wakeboarden € 25,00
3,5 of 6 of 9 km over ons parcours 2 heats van 10 minuten  2 sessies van 10 minuten
BBQ met burger of saté, salade en een drankje BBQ met burger of saté, salade en een drankje BBQ met burger of saté, salade en een drankje

Check hieronder de informatie over de verschillende activiteiten!

Obstacle Run

Bij Flevonice trotseer je een 3, 6 of 9 kilometer lang Obstacle Run parcours dat is gebaseerd op een mariniersstormbaan. Het heeft alle elementen voor een te gekke uitdaging: water, modder en indrukwekkende obstakels! Check hieronder de showcase en kom trainen op ons parcours.

Drift Karten

Remmen, insturen en weer gas geven! Bij Flevonice kun je spectaculair Drift Karten in de buitenlucht. Bij Drift Karten draait het uiteindelijk allemaal om het neerzetten van de snelste rondetijd. Lukt het jou om de snelste rondetijd neer te zetten? Daag je vrienden uit!

Wakeboarden

Hijs je in een outfit en race over het water. Houd de lijn van de kabelbaan goed gespannen en bereik hoge snelheden tijdens jouw wakeboard- / kneeboardsessie. De spanning op de lijn geeft je de mogelijkheid om je board te draaien & air tricks te maken! 

Aanmelden

Kom jij ook naar BBQ Friday? Vul dan onderstaand aanmeldingsformulier in!

Optioneel
Flevonice vandaag:
Vandaag open van: 11:00 - 21:00
20° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Mis geen enkele actie
en meld je aan:
Volg ons:

© Flevonice 2017. Alle rechten voorbehouden.