fbpx Teamuitje, meeting of bedrijfsfeest | Flevonice
Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Zakelijke bijeenkomst?

Ontdek onze mogelijkheden voor het bedrijfsleven
Mededeling: Flevonice zal gedurende 2020 gesloten blijven voor publiek
Teamuitje, meeting of bedrijfsfeestOntdek onze mogelijkheden voor het bedrijfsleven

Als hét Sports & Funpark in het Midden van Nederland, biedt Flevonice een unieke combinatie van sports, fun én events voor het bedrijfsleven. Met een 53 ha groot terrein midden in het prachtige polderlandschap van Flevoland, is het voor (grotere) groepen een fantastische locatie. Of het nu een zakelijke meeting, teamuitje of bedrijfsevent is; iedereen die een locatie zoekt voor een uitje of event dat nét even anders is, zit bij Flevonice goed.

Actief, maar ook heel vooral leuk

Wat denk je bijvoorbeeld van een vergadering met een actieve break waarin de strijd aan gegaan wordt op onze Drift Kartbaan. Of een teambuildingsdag waarbij strategisch denken wordt gestimuleerd in onze nieuwste real life game Moon Trees (een nieuw, actief teamspel in de buitenlucht). Of een gezellige medewerkersdag waarbij het vooral gaat om op een ludieke manier te leren samenwerken, door gebruik te maken van ons professionele, maar vooral leuke, permanente obstacle parcours.

Bijzondere outdoor beleving

Maar ook voor een congres of seminar, een spectaculaire productpresentatie of een fantastisch bedrijfsfeest ben je bij Flevonice aan het juiste adres. Het aanbod buitenactiviteiten; het terrein bestaande uit groen, water én asfalt (en ijs in de winter) en de uitgebreide horeca, maken elk business event bij Flevonice tot een bijzondere outdoor beleving op oer-Hollandse bodem.

Meer weten over onze mogelijkheden voor het bedrijfsleven?
Flevonice vandaag:
Flevonice is vandaag gesloten.
3° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2020. Alle rechten voorbehouden.