fbpx Bever ticketshop | Flevonice
Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Zin in een sportief dagje uit?

Bestel hier je tickets met korting 25% korting op obstacle running & schaatsen
Mededeling: In verband met aanhoudende slechte weersomstandigheden zijn wij helaas dit seizoen niet meer in de gelegenheid om onze ijsbaan op te bouwen. Onze ijsfaciliteiten zijn derhalve gesloten voor de rest van het winterseizoen. Wij hopen op uw begrip.
Bever ticketshop

Speciaal voor de Bever Buitenvrienden kun je met korting naar Flevonice!

 

Als hét Sports & Funpark in het Midden van Nederland, biedt Flevonice en combinatie van sports én fun voor jong én oud. Van Drift karten tot aan Obstacle Running; iedereen die een leuk, actief en uitdagend dagje uit wil in groepsverband, is bij Flevonice aan het juiste adres.

 

Obstacle Run

Op het 3, 6 en 9 km lange Obstacle Run Parcours waan jij je een échte marinier. Het parcours van Flevonice is gebaseerd op een marinierstormbaan en bevat meer dan 50 obstakels, met zowel modder-, water­ als klimelementen. Ontzettend leuk om samen met vrienden of collega's te trotseren!

 

 

Schaatsen

Bij Flevonice in Biddinghuizen schaats je 's winters heerlijk buiten in de natuur. Ook als het niet vriest! Onze schaatsbanen in de natuur zijn geschikt voor schaatsers van elk niveau.

 

Bestel hier je tickets met korting

Flevonice vandaag:
Flevonice is vandaag gesloten.
7° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2020. Alle rechten voorbehouden.