fbpx Contact en Route | Flevonice
Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Contact en route

Mededeling: Flevonice zal gedurende 2020 gesloten blijven voor publiek
Contact en Route

Flevonice bevindt zich in het groene poldergebied van de provincie Flevoland:

Strandgaperweg 20 – 8256 PZ Biddinghuizen (Dronten) – info@flevonice.nl – 0321-335099

Hieronder vindt u meer informatie over de bereikbaarheid per auto, openbaar vervoer en op de fiets! 

MET DE AUTO

Flevonice bevindt zich in een dynamisch gebied waar veel te beleven valt. Naast andere organisaties met een hoge funfactor, trekken ook bijvoorbeeld festivals en sportevents naar onze polder in Nederland. Dit kan zo af en toe zorgen voor extra drukte op de weg. Gelukkig zijn we vanaf meerdere richtingen bereikbaar! 

Let op; Flevonice heeft per 1 december 2018 een betaald parkeerterrein. Een dagkaart kost €2,50 en is zowel online als aan de kassa verkrijgbaar.

Vanuit Amersfoort/Zwolle
Neem op de A28 afslag Harderwijk richting Walibi Holland/Lelystad. Volg de borden richting Walibi Holland. Halverwege de dijk langs het Veluwemeer (aan je rechterzijde) vind je de afslag naar Flevonice, Strandgaperweg 20 in Biddinghuizen.

Vanuit Almere/Lelystad
Neem op de A6 afslag Lelystad richting Walibi Holland/Harderwijk. Volg de borden richting Walibi Holland. Halverwege de dijk langs het Veluwemeer (aan je rechterzijde) vind je de afslag naar Flevonice, Strandgaperweg 20 in Biddinghuizen.

Maak je gebruik van een navigatiesysteem?

Let op; Flevonice heeft per 1 december een betaald parkeerterrein. een dagkaart kost €2,50 en is zowel online als aan de kassa verkrijgbaar.

MET OPENBAAR VERVOER

Vanaf NS Stations Harderwijk en Dronten is Flevonice bereikbaar met Connexxion lijn 147. Vanaf halte Bremerbergweg loop je richting het noordwesten en vind je de Strandgaperweg aan je linkerhand. Vanaf hier wandel je in ongeveer twee kilometer naar Flevonice. 

MET DE FIETS

Vanaf Dronten, Elburg en Harderwijk binnen 40 minuten op de fiets bereikbaar. Plan je fietsroute gemakkelijk via Google Maps. Wij beschikken (nog) niet over een oplaadpunt voor elektrische fietsen. 

HUISDIEREN

Huisdieren zijn niet toegestaan op het park. Dit is in verband met de veiligheid van de ijsbaan en bezoekers.

Flevonice vandaag:
Flevonice is vandaag gesloten.
3° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2020. Alle rechten voorbehouden.