fbpx Faciliteiten | Flevonice
Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Faciliteiten

Mededeling: Flevonice zal gedurende 2020 gesloten blijven voor publiek
Faciliteiten

Binnen in het paviljoen van Flevonice vind je een aantal praktische faciliteiten voor jou als bezoeker. Ons paviljoen is volledig gelijkvloers en dus rolstoelvriendelijk. 

ETEN & DRINKEN

Ons paviljoen beschikt over een restaurant, een Beats Lounge en verschillende koek en zopie kraampjes in de wintermaanden waar je lekker kunt eten en drinken. Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken te nuttigen in het restaurant. Op verzoek kunnen wij voor groepen verschillende arrangementen voor eten en drinken aanbieden. 

GRATIS WIFI

Wil je tijdens je bezoek op ons park gebruik maken van ons WiFi netwerk? Selecteer simpelweg het Flevonice Free netwerk. Accepteer de voorwaarden en zet de leukste foto's van jouw bezoek direct online! Vergeet niet om ons te volgen op onze Social Media kanalen (FacebookInstagramLinkedInTwitterPinterest & YouTube)

DOUCHES

Buiten ons paviljoen bevinden zich warme douches en omkleedgelegenheden voor Obstacle Parcours en Waterstormbaan gasten. We raden je aan je eigen handdoek mee te nemen. 

KLEEDKAMERS & LOCKERS

In ons paviljoen bevinden zich (invalide)toiletten en verschoonplekken voor baby's. Wil jij jouw waardevolle spullen veilig opbergen? In onze kleedkamers buiten het paviljoen bevinden zich kluisjes die ruimte genoeg hebben voor twee sporttassen. Een kluissleutel huur je de hele dag voor € 2,50 (excl. € 5,00 borg).

HUISDIEREN

Een blindengeleide- of hulphond mag zijn baas vergezellen in het park. Overige honden & huisdieren zijn niet toegestaan op ons park. 

Flevonice vandaag:
Flevonice is vandaag gesloten.
16° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2020. Alle rechten voorbehouden.