Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Buffet

Kom genieten van een koud-en-warm buffet!
BuffetKom genieten van een koud-en-warm brunchbuffet!

Jong en oud genieten samen!

Op 1e en 2e paasdag (16 en 17 april), moederdag (14 mei) en vaderdag (18 juni), 1e en 2e pinksterdag (4 & 5 juni) kunt u tussen 11.00 - 13.00 uur genieten van een uitgebreid bruchbuffet inclusief consumpties uit het Hollands assortiment. Voor slechts €25,00 per persoon kunt u 2 uur lang 'all inclusive' genieten! Kinderen tot en met 12 jaar betalen slechts €2,00 per levensjaar en zijn uiteraard van harte welkom! 

Hiernaast is het park geopend en mogen de kinderen gebruik maken van onze buitenplaygrounds. Hierbij moet u denken aan het verkeerspark, super glijbaan, springkussen en de speeltuin met trampolines. Jong en oud genieten zo samen voor een leuke prijs van ons onbeperkte buffet. Bent u jarig op zaterdag of zondag of in de week ervoor dan eet u voor de helft van het geld mee. U hoeft alleen uw ID bewijs te laten zien en wij trakteren u! 

 

Reserveren

Om teleurstellingen te voorkomen, raden wij u aan om te reserveren voor het buffet. Reserveren kan via ons telefoonnummer: 0321-335099 of via het e-mailadres: reserveren@flevonice.nl.

Flevonice vandaag:
Flevonice is vandaag gesloten.
13° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Mis geen enkele actie
en meld je aan:
Volg ons:

© Flevonice 2017. Alle rechten voorbehouden.

Mededeling

Op vrijdag 14 april starten we met een nieuw zomerseizoen! Op 1, 2, 8, 9 april zijn wij ook geopend voor Obstacle Running. Lees meer

Klik om deze popup te sluiten.