Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Drift Karten

Drift KartenDe ultieme driftsensatie!

Remmen, insturen en weer gas geven! Lukt het jou om de snelste rondetijd neer te zetten? Daag jouw vrienden dan uit om te komen karten op ons circuit!

Het circuit & de karts

Ons circuit is voorzien van borstelmatten. Deze zijn zo glad als ijs, waardoor het de kunst om zo goed mogelijk door de bochten te driften. Nog nooit gedaan? No worries! We hebben instructeurs die je voorzien van de nodige tips & tricks. Daarna neem je plaats in één van onze elektrische karts en ga je een poging doen voor het neerzetten van de snelste rondetijd.

Klaar voor de start!

Snelste rondetijden

Bij Drift Karten draait het uiteindelijk allemaal om het beheersen van de kart op de gladde ondergrond. Wanneer je goed stuurt en op het juiste moment het gaspedaal weet te vinden, dan zullen de rondetijden er niet om liegen. Tijdens het rijden houdt een tijdregistratiesysteem jouw rondetijden bij. Na afloop van elke heat kun je al jouw rondetijden terugkijken op een scherm langs het circuit.

Maak er een groepsuitje van

Maak er een groepsuitje van!

Wist je al dat Drift Karten een perfecte invulling is voor een groepsuitje? Het beheersen van de kart en de strijd om de snelste ronde zal zorgen voor hylariteit en competitie. Dit alles maakt Drift Karten geschikt voor een groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor groepen? Bekijk hier ons Drift Kart arrangement!

Driften door de bochten!

Praktische informatie

Drift Karten is het hele jaar toegankelijk voor zowel individuele bezoekers als groepen. Je kunt een keuze maken uit één of meerdere heats racen. Een heat is opgedeeld in instructie en 12 minuten zuivere racetijd. Om deel te kunnen nemen aan Drift Karten moet je een minimum lengte hebben van 140 cm en dicht schoeisel dragen. De onderstaande tarieven zijn van toepassing:

1 heat € 12,50
2 heats € 22,50
3 heats € 30,00

Boek hier jouw heats online!

Flevonice vandaag:
Vandaag open van: 11:00 - 21:00
20° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Mis geen enkele actie
en meld je aan:
Volg ons:

© Flevonice 2017. Alle rechten voorbehouden.