Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Elfstedentocht4Kids

Elfstedentocht4KidsAlternatieve Elfstedentocht Kids

Op zondag 21 januari vindt de derde editie van de Alternatieve Elfstedentocht Kids plaats op de 3-kilometer ijsbaan van Flevonice in Biddinghuizen. Doe samen met jouw ouder(s) of schaatsvereniging mee met de stempeltocht. Klûnen, schaatsen en zoveel mogelijk stempels verzamelen en dat met coole muziek op de achtergrond en een echte professionele speaker die je aanmoedigt bij je schaatsrondjes. Ook is er op een einde een vet optreden van de meidengroep Sarah en Julia. Iedereen is welkom, ook als je nog niet zo goed kunt schaatsen.

Verzamel zoveel mogelijk stempels!

Tijdens de Alternatieve Elfstedentocht Kids ga je rondjes schaatsen en verzamel je binnen anderhalf uur zoveel mogelijk stempels op jouw stempelkaart. Langs de ijsbaan vind je totaal drie stempelposten waar jij jouw stempels kan verzamelen. Natuurlijk is het niet verplicht om twee uur lang te schaatsen, maar we vinden het wel cool als je gaat proberen jouw records te verbreken. Na de finish ontvang je een certificaat met daarop jouw prestatie. 

Meedoen aan de Elfstedentocht4Kids is ​gratis​! Maar we willen wat terug doen voor kinderen die opgroeien in oorlog. Daarom willen we proberen om samen met jou zoveel mogelijk oorlogskinderen te helpen. Hoe? Door mee te doen aan de schaatsactie voor War Child!

Schaatsen voor oorlogskinderen​

Door mee te doen aan de schaatsactie voor War Child krijg je gratis toegang tot de ijsbaan, ben je lid van de War Child Kidsclub​​ en ontvang je een goodybag tijdens de Elfstedentocht4kids. En het allerbelangrijkste: Je helpt er oorlogskinderen mee! Hoe gaaf is dat?! Wist je dat we voor 11 euro een oorlogskind 2 maanden lang kunnen helpen? Laat je dus sponsoren per kilometer, per rondje of doneer direct een bedrag van 11 euro. Klik hier om het sponsorformulier te downloaden.

Wat is de War Child Kidsclub

De War Child Kidsclub is een club voor nieuwsgierige kinderen die meer willen weten over de wereld en hun leeftijdsgenoten in andere landen. Het is een club voor alle kinderen die willen weten, helpen en doen. In de War Child Kidsclub gebeurt van alles. De vloggers van de War Child Kidsclub (Britt, Rens, Niels en Quinty) gaan iedere week met hun camera op pad om bijzondere video’s en verhalen te maken. Ze maken bijvoorbeeld video’s over kinderen die leven in landen waar oorlog is en over Nederlandse kinderen die in actie komen. Bovendien voeren de vloggers challenges uit. Deze challenges worden bedacht door leden van de War Child Kidsclub. Op deze manier maken de leden kans om mee te spelen in de video’s!

Wil je meer informatie over de War Child Kidsclub? Klik dan hier!

Dagprogramma zondag 21 januari

08:00 - 09:30 uur Onvangst en inschrijving
09:30 - 09:45 Warming-up op de 400 meter ijsbaan
09:45 Startschot Stempeltocht
11:15 Laatste ronde
11:30 Finisch deelnemers en ophalen deelname certificaat
12:00 Einde

​KPN Junior Schaatsclub

Vind jij schaatsen ook zo leuk? Meld je dan nu aan voor de KPN Junior Schaatsclub! Bij aanmelding maak je kans op coole kaartjes voor een toernooi of een schaats activiteit! Verder ontvang je een nieuwsbrief met allerlei leuke schaats- en skatenieuwtjes. Er zijn hele leuke acties waaraan je kunt meedoen. Zoals een vraag stellen aan jouw schaatsheld én er zijn veel te gekke prijzen te winnen. 

​Aanmelden

Aanmelden voor de Alternatieve Elfstedentocht Kids kan tot zaterdag 15 januari 2018 door middel van dit aanmeldformulier. Wees snel, want er zijn maximaal 1.000 tickets te vergeven. 

Aanmelden busvervoer Sport in Dronten de Meerpaal

Sport in Dronten De Meerpaal biedt kinderen en hun begeleiders de mogelijkheid om voor €2,- p.p. vanuit Swifterbant, Biddinghuizen of Dronten met de bus naar dit evenement te gaan.

Schrijf je snel in want vol = vol. 

Let op!

•Sport in Dronten is niet verantwoordelijk voor u of uw kinderen.

•Sport in Dronten is niet verantwoordelijk voor uw eigendommen.

•Begeleiding (min. 18 jaar of ouder) voor de kinderen is verplicht.

•De bus zal op de aangegeven tijden vertrekken. Zorg dat u op tijd bent!

-Dronten:                          08.30 uur bushalte De Meerpaal

-Swifterbant:                    08.45 uur bushalte Lange Streek.

-Biddinghuizen:                09.00 uur bushalte Plein

De bus vertrekt terug om 13.30 uur bij de ingang van Flevonice. Bij de terug reis rijdt de bus eerst langs Biddinghuizen, vervolgens Swifterbant en eindigt in Dronten 

Mocht u nog vragen hebben hierover, kunt u contact opnemen met Pim van Manen, buurtsportcoach via p.vanmanen@meerpaal.nl of op 06-83440130.  Klik hier om u in te schrijven voor het vervoer.

Flevonice vandaag:
Flevonice is vandaag gesloten.
15° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2018. Alle rechten voorbehouden.