fbpx Schaatsinstuif | Flevonice
Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Schaatsinstuif

Mededeling: In verband met aanhoudende slechte weersomstandigheden zijn wij helaas dit seizoen niet meer in de gelegenheid om onze ijsbaan op te bouwen. Onze ijsfaciliteiten zijn derhalve gesloten voor de rest van het winterseizoen. Wij hopen op uw begrip.
Leer spelenderwijs kennismaken met schaatsen

Fietsen, zwemmen én schaatsen!

Schaatsen hoort net als zwemmen en fietsen bij Nederland en is in ons land Cultureel Erfgoed.  Het is oer-Hollands, gezellig en sportief. Dit willen we natuurlijk ook aan onze kinderen doorgeven.

Hoe leuk is het dan om op originele wijze kennis te kunnen maken met de schaatssport? Flevonice is een unieke plek om het schaatsen in de buitenlucht te ervaren en de eerste schaatspassen op het ijs te maken. Onze schaatstrainer zorgt voor een leuke, speelse eerste kennismaking met het schaatsen voor de basisschool jeugd.

Handschoenen zijn verplicht tijdens het schaatsen, zonder handschoenen mag je het ijs niet op. Dat is niet alleen omdat we het zo belangrijk vinden dat je geen kou vat, maar voor de veiligheid. Mocht je vallen of op een andere manier in de situatie terechtkomen waarbij je handen het ijs raken, dan zijn handschoenen je bescherming tegen al die andere (scherpe) schaatsen. Gewone handschoenen zijn prima. Er zijn ook speciale schaatshandschoenen te koop die snijbescherming bieden.

Datum en tijd Datum

8 januari 2020

Tijd

15:00 uur - 16:00 uur

Adres & Route Flevonice

Strandgaperweg 20,
8256 PZ Biddinghuizen info@flevonice.nl 0321 335099

Plan route
Prijzen en info Prijzen

€ 10,00 inclusief entree! Eén begeleider per kind vrij toegang. Extra ouder € 5,00

Organisator

Flevonice

Andere evenementen Laat je inspireren door onze evenementen
24 februari t/m 26 februari 2020 Vakantie Schaatsles 3-daagse cursus

Ontwikkel jouw schaatstechniek

5 december t/m 27 februari 2020 Treintje rijden

Iedere donderdag avond vanaf 19:00 uur

Bekijk alle evenementen
Volg ons:

© Flevonice 2020. Alle rechten voorbehouden.