Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Flyraden en Elliptigo

Klik hier om te reserveren
Flyraden en ElliptigoSpectaculaire activiteiten op wielen!

Sports & fun on wheels op ons 400 meter asfaltcircuit! Op ons asfaltcircuit kun je heerlijk rondtoeren op allerlei verschillende voertuigen. Naast longboards, trikkes (een step met drie wielen) en steps beschikken wij ook over Flyrads & ElliptiGO's! Wij voorzien je van het juiste beschermingsmateriaal zodat je veilig het asfalt op kunt.

Flyraden

... daar heb je vast nog nooit van gehoord! Flyraden is een echte sensatiezoeker! Je scheurt namelijk tot 30 km/u over het asfaltcircuit. Hoe? Trek een paar skates aan en ga zitten op een electrisch aangedreven eenwieler! Het Flyraden is te boeken vanaf 6 personen per sessie van 30 minuten zuivere racetijd voor € 12,50 p.p.  

Flyraden

ElliptiGO

Nog zo'n voertuig van de toekomst! Een ElliptiGO is een speciale loopfiets. In plaats van het vooruitbewegen met de trappers zoals je dat gewend bent bij een normale fiets, maak je nu een loopbeweging! Wist je dat je met een rit op de ElliptiGO 33% meer calorieën verbandt dan op op een traditionele fiets? Niet alleen een gave activiteit, maar daarnaast ook een échte full body workout! De ElliptiGO is geschikt voor personen vanaf 12 jaar met een minimale lengte van 150 cm.

Individuele sessie ElliptiGO

Een ElliptiGO sessie bij Flevonice van 60 minuten kost € 10,00 per persoon. Een activiteitenbegeleider zal een korte instructie geven en de ElliptiGO op de juiste manier afstellen. Wij voorzien je van het juiste beschermingsmateriaal (helm verplicht, elleboog- en kniebeschermers optioneel). 

ElliptiGO groepsclinic

Het is ook mogelijk om een groepsclinic ElliptiGO te volgen bij Flevonice. Deze clinic wordt verzorgd door RUN2GO. Hiervoor gelden de volgende tarieven: € 25,00 per persoon op basis van een groep van minimaal 20 personen en € 35,00 per persoon op basis van een groep van minimaal 10 personen. Dit is inclusief een korte instructie van en juiste afstelling door een RUN2GO activiteitenbegeleider. De groep wordt voorzien van het juiste beschermingsmateriaal (helm verplicht, elleboog- en kniebeschermers optioneel). Let op: ElliptiGO groepsclinics worden verzorgd op basis van reservering. Reserveren kan via het formulier onderaan deze pagina.

 

Een heerlijke dag weg met de kids?
Flevonice vandaag:
Flevonice is vandaag gesloten.
7° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2018. Alle rechten voorbehouden.