fbpx Groepen - Ontdek alle mogelijkheden voor groepen bij Flevonice | Flevonice
Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Groepen

Voor iedereen die een leuk dagje uit wil in groepsverband
Mededeling: Flevonice zal gedurende 2020 gesloten blijven voor publiek
GroepenVoor iedereen die een leuk dagje uit wil in groepsverband

Flevonice biedt iedereen die een leuk, actief en uitdagend dagje uit wil in groepsverband een combinatie van sports én fun voor jong én oud.

Drift karten

Zo beleef je samen met vrienden, familie, collega's, school of vereniging de ultieme driftsensatie op het Drift kartcircuit. Met een kart scheuren jullie over een circuit van borstelmatten en asfalt, waardoor het nét lijkt alsof je op echt ijs kart.

Obstacle Run

Op het 3, 6 en 9 km lange Obstacle Run Parcours voelen jullie je een échte marinier. Het parcours van Flevonice is gebaseerd op een marinierstormbaan en bevat meer dan 50 obstakels, met zowel modder-, water­ als klimelementen. Ontzettend leuk om samen met vrienden of collega's te trotseren!

Moon Trees

Er is ook iets nieuws bij Flevonice te beleven; Moon Trees. De gaafste real life outdoor game van dit moment! Een actief teamspel, waarbij je samen met een team Moon Trees verovert, bewaakt én onderhoudt. En je raadt het al; het team dat dit het slimst doet, die wint!

Schaatsen

Ieder jaar vanaf december kan er weer geschaatst worden. Op de langste openlucht kunstijsbaan ter wereld, schaats je maar liefst 3km lang in de buitenlucht en beleef je een écht oer-Hollandse winter. Maar ook de 400 m baan, het Ice Funpark 4 Kids met een krabbelbaan en superglijbaan, maken het winterse avontuur compleet.

Events

Maar er is meer. Flevonice is een fantastische plek om een heerlijke, actieve dag te beleven in de frisse buitenlucht. Of het nu een familiefeest, jubileum, bedrijfsfeest, teamuitje of (groter) evenement is; het aanbod buitenactiviteiten; het terrein bestaande groen, water én asfalt (en ijs in de winter); en de diversiteit in horeca, zorgen voor een bijzondere outdoor beleving op oer-Hollandse bodem.

Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2020. Alle rechten voorbehouden.