Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Eventlocatie

EventlocatieZet Flevonice in als locatiepartner voor uw event!

Op het 53 hectare tellende terrein van Flevonice worden jaarlijks uiteenlopende events georganiseerd. Van productpresentaties en beurzen tot kerstmarkten en sportevenementen allemaal op een unieke locatie midden in de natuur.

Locatievoorzieningen

Onze locatie is opgedeeld in verschillende activiteitenterreinen, een centraal paviljoen en twee parkeerplaatsen die gezamenlijk ruimte bieden aan ruim 2.000 voertuigen. Tijdens de wintermaanden (november tot en met maart) ligt er rondom de centrale zwemvijver van 4,3 hectare een 3-kilometer lange kunstijsbaan. Er ligt voor ruim 5-kilometer aan asfaltbanen die het hele jaar door te gebruiken zijn voor sport- of automotive evenementen.

Faciliteiten

Het paviljoen van Flevonice biedt diverse ruimtes voor een zakelijke bijeenkomst met uw team of bedrijf van 6 tot 500 personen.
- Ruimte voor zowel kleine als grote zakelijke bijeenkomsten (van 6 tot 500 personen)
- Mogelijkheden voor het creëren van een inspiratie-event in combinatie met Sports & Fun activiteiten
- Centraal gelegen in Nederland op slechts 10 minuten van diverse snelwegen (o.a. A6 en A28)
- Gratis WiFi en parkeren

Paviljoen en restaurant

Het paviljoen inclusief restaurant van Flevonice is ingedeeld met diverse sfeervolle zitgelegenheden. Zowel in de zomer als de winter kunt u ook gezellig buiten zitten op de (eventueel verwarmde) terrassen aan het paviljoen. Benieuwd? Neem een kijkje in onze accommodatie!

Menukaart

Bij de bereiding van onze gerechten werken we veelal met regionale producten! Bent u benieuwd naar de gerechten van onze chefkoks? Neem dan een kijkje op de Menukaart en maak kennis met onze regiopartners! Natuurlijk bestaan er ook mogelijkheden om gerechten te serveren buiten ons reguliere menu. 

Het samenstellen van een activiteitenprogramma

Als Sports & Funpark geloven wij in het creëren van een unieke klantbeleving voor uw evenement. Dat betekent in onze ogen een koppeling tussen goede hospitality invulling gecombineerd met activiteiten. De onderstaande activiteiten combineren wij vaak bij de invulling van events die we mogen verzorgen:

  • Bedrijfs Obstacle Run (op 3, 6 of 9 kilometer lang parcours)
  • Drift Kart Kampioenschap
  • Schaatsen op de 400 meter en 3 kilometer ijsbanen (eind november - begin maart)

Mogelijkheden bespreken

Heeft u interesse in wat Flevonice kan betekenen voor uw organisatie of uw event? Wij begrijpen dat elke situatie vraagt om een specifieke aanpak. Onze medewerkers ondersteunen u in de organisatie van een geslaagde bijeenkomst. Neem contact op via mail: sales@flevonice.nl of telefoon: 0321 - 33 50 99. Bekijk ook hier onze cases voor een indruk van de mogelijkheden.

Flevonice vandaag:
Vandaag open van: 11:00 - 21:00
22° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Mis geen enkele actie
en meld je aan:
Volg ons:

© Flevonice 2017. Alle rechten voorbehouden.