Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Eventlocatie

EventlocatieZet Flevonice in als locatiepartner voor uw event!

Op het 53 hectare tellende terrein van Flevonice worden jaarlijks uiteenlopende events georganiseerd. Van productpresentaties en beurzen tot kerstmarkten en sportevenementen allemaal op een unieke locatie midden in de natuur.

Locatievoorzieningen

Onze locatie is opgedeeld in verschillende activiteitenterreinen, een centraal paviljoen en twee parkeerplaatsen die gezamenlijk ruimte bieden aan ruim 2.000 voertuigen. Tijdens de wintermaanden (november tot en met maart) ligt er rondom de centrale zwemvijver van 4,3 hectare een 3-kilometer lange kunstijsbaan. Er ligt voor ruim 5-kilometer aan asfaltbanen die het hele jaar door te gebruiken zijn voor sport- of automative evenementen.

Faciliteiten

Het paviljoen van Flevonice biedt diverse ruimtes voor een zakelijke bijeenkomst met uw team of bedrijf van 6 tot 500 personen.
- Ruimte voor zowel kleine als grote zakelijke bijeenkomsten (van 6 tot 500 personen)
- Mogelijkheden voor het creeëren van een inspiratie-event in combinatie met Sports & Fun activiteiten
- Centraal gelegen in Nederland op slechts 10 minuten van diverse snelwegen (o.a. A6 en A28)
- Gratis WiFi en parkeren

Paviljoen en restaurant

Het paviljoen inclusief restaurant van Flevonice is ingedeeld met diverse sfeervolle zitgelegenheden. Zowel in de zomer als de winter kun je ook gezellig buiten zitten op één van de terrassen aan het paviljoen. Bij de bereiding van onze gerechten werken we veelal met regionale producten! Bent u benieuwd naar de gerechten van onze chefkoks? Neem dan een kijkje op de Menukaart en maak kennis met onze regiopartners!  

Het samenstellen van een activiteitenprogramma

Als Sports & Funpark geloven wij in het creëren van een unieke klantbeleving voor uw evenement. Dat betekent in onze ogen een koppeling tussen goede hospitality invulling gecombineerd met activiteiten. De onderstaande activiteiten combineren wij vaak bij de invulling van events die we mogen verzorgen.

  • Schaatsen op de 400 meter en 3 kilometer ijsbanen (eind november - begin maart)
  • Obstacle Run op het 3-, 6-, en 9 kilometer lange Obstacle Run Parcours
  • Drift Karten 

Mogelijkheden bespreken

Heeft u interesse in wat Flevonice kan betekenen voor uw organisatie of uw event? Wij begrijpen dat elke situatie vraagt om een specifieke aanpak. Onze medewerkers ondersteunen u in de organisatie van een geslaagde bijeenkomst. Neem contact op via mail: sales@flevonice.nl of telefoon: 0321 - 33 50 99. Bekijk ook hier onze cases voor een indruk van de mogelijkheden.

Flevonice vandaag:
Flevonice is vandaag gesloten.
13° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Mis geen enkele actie
en meld je aan:
Volg ons:

© Flevonice 2017. Alle rechten voorbehouden.

Mededeling

Op vrijdag 14 april starten we met een nieuw zomerseizoen! Op 1, 2, 8, 9 april zijn wij ook geopend voor Obstacle Running. Lees meer

Klik om deze popup te sluiten.