Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Eventlocatie

EventlocatieZet Flevonice in als locatiepartner voor jouw event!

Op het 53 hectare tellende terrein van Flevonice worden jaarlijks uiteenlopende events georganiseerd. Van productpresentaties en beurzen tot kerstmarkten en sportevenementen allemaal op een unieke locatie midden in de natuur. Lees hieronder meer over de mogelijkheden bij Flevonice.

Locatievoorzieningen

Onze locatie is opgedeeld in verschillende activiteitenterreinen, een centraal paviljoen en twee parkeerplaatsen die gezamenlijk ruimte bieden aan ruim 2.000 voertuigen. Tijdens de wintermaanden (november tot en met maart) ligt er rondom de centrale zwemvijver van 4,3 hectare een 3-kilometer lange kunstijsbaan. Er ligt voor ruim 5-kilometer aan asfaltbanen die het hele jaar door te gebruiken zijn voor sport- of automative evenementen.

Het centrale paviljoen beschikt over een grote presentatieruimte met AV-middelen en flexibele opstelling die plaats biedt aan ruim 500 zittende gasten. In het paviljoen zijn toiletten, douche- en kleedruimten aanwezig. Benieuwd naar het interieur? Neem hieronder een kijkje!

Het samenstellen van een activiteitenprogramma

Als Sports & Funpark geloven wij in het creëren van een unieke klantbeleving voor uw evenement. Dat betekent in onze ogen een koppeling tussen goede hospitality invulling gecombineerd met activiteiten. De onderstaande activiteiten combineren wij vaak bij de invulling van events die we mogen verzorgen.

  • Schaatsen op de 400 meter en 3 kilometer ijsbanen (november - maart)
  • Obstacle Run op het 7 kilometer lange Obstacle Run Parcours
  • Drift Karten op het kartcircuit

Mogelijkheden bespreken

Heeft u interesse in wat Flevonice kan betekenen voor uw organisatie of uw event? Wij begrijpen dat elke stiuatie vraagt om een specifieke aanpak. Onze medewerkers ondersteunen u in de organisatie van een geslaagde bijeenkomst. Onze aanpak is professioneel en oplossingsgericht om samen onvergetelijke herinneringen te maken! Neem contact op via mail: sales@flevonice.nl of telefoon: 0321 - 33 50 99. Bekijk ook onze cases hieronder voor een indruk van de mogelijkheden.

 

Flevonice vandaag:
Vandaag open van: 09:00 - 22:00. De ijsbanen tot 21:00
6° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Mis geen enkele actie
en meld je aan:
Volg ons:

© Flevonice 2017. Alle rechten voorbehouden.

Mededeling

Zondag 26 februari zijn alle faciliteiten gesloten i.v.m. De Schaatsvriendendag van KPN

Klik om deze popup te sluiten.