Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Eventlocatie

EventlocatieZet Flevonice in als locatiepartner voor jouw event!

Op het 53 hectare tellende terrein van Flevonice worden jaarlijks uiteenlopende events georganiseerd. Van productpresentaties en beurzen tot kerstmarkten en sportevenementen allemaal op een unieke locatie midden in de natuur. Lees hieronder meer over de mogelijkheden bij Flevonice.

Locatievoorzieningen

Onze locatie is opgedeeld in verschillende activiteitenterreinen, een centraal paviljoen en twee parkeerplaatsen die gezamenlijk ruimte bieden aan ruim 2.000 voertuigen. Tijdens de wintermaanden (november tot en met maart) ligt er rondom de centrale zwemvijver van 4,3 hectare een 3-kilometer lange kunstijsbaan. Er ligt voor ruim 5-kilometer aan asfaltbanen die het hele jaar door te gebruiken zijn voor sport- of automative evenementen.

Het centrale paviljoen beschikt over een grote presentatieruimte met AV-middelen en flexibele opstelling die plaats biedt aan ruim 500 zittende gasten. In het paviljoen zijn toiletten, douche- en kleedruimten aanwezig. Benieuwd naar het interieur? Neem hieronder een kijkje!

 

Combinatie maken met activiteiten

Wij geloven in het creëren van een unieke klantbeleving voor uw evenement. Dat betekent in onze ogen een koppeling tussen goede hospitality invulling gecombineerd met activiteiten. De onderstaande activiteiten combineren wij vaak bij de invulling van events die we mogen verzorgen.

  • Schaatsen op de 400 meter en 3 kilometer ijsbanen (november - maart)
  • Obstacle Run op het 7 kilometer lange Obstacle Run Parcours
  • Drift Karten op het kartcircuit

Mogelijkheden bespreken

Heeft u interesse in wat Flevonice kan betekenen voor uw organisatie of uw event? Neem contact op via e-mail: sales@flevonice.nl of telefoon: 0321-335099\

Cases

Hieronder vindt u een overzicht van verschillende evenementen die bij Flevonice georganiseerd zijn. 

Open Coffee XL 2016

Ruim 70 ondernemers uit de wijde omgeving kwamen op woensdag 28 september naar Flevonice voor een speciaal netwerkevenement: De Open Coffee XL. De Open Coffee is een laagdrempelige netwerkbijeenkomst die georganiseerd wordt door verschillende Open Coffee organisaties. Er is geen lidmaatschap of verplichting, ondernemers kunnen komen wanneer het hen uitkomt en het programma of thema hen aanspreekt.

De hoofdspreker van de Open Coffee XL was bekende Nederlander NLP-specialist Emile Ratelband. Hij sprak over BODY-LOGICS. Zoals hij zelf stelt: ' alles en iedereen is met elkaar verbonden door energie: zien horen, voelen, proeven en ruiken. Zo beïnvloedt uw gedrag ieder ander op bewust en onbewust niveau. Energie is trilling: de logica van het lichaam'. Naast de presentatie door Emile Ratelband hadden bezoekers de mogelijkheid om één van de drie workshops te volgen over: presenteren, gratis publiciteit en LinkedIn voor ondernemers. Na afloop van de workshops was er ruimte om te netwerken. 

24KiKa

op 2 en 3 september 2016 vond het grootste en gezelligste skate-evenement van Nederland plaats: De Powerslide24Kika op de baan bij Flevonice. Tijdens dit bijzondere evenement werd er 24 uur geskatet of geskeelerd voor het goede doel: Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). In totaal kon er bijna €86.000 euro overgemaakt worden aan stichting KiKa. 

Vol goede moed stond iedereen stipt om 15 uur aan de start. Het startschot werd gelost door een bekende naam in de skeelerwereld: Janita Crediet. In tegenstelling tot vorig jaar waarbij het 24 uur regende, waren de weergoden dit jaar beter gestemd. Met af en toe een buitje, maar ook veel zonneschijn zat de sfeer er goed in! Volwassen teams, duoteams, soloteams en kidsteams streden om een podiumplaats. Er werd gereden volgens een estafettesysteem, waarbij er 24 uur, 1 rijder per team op de baan moest zijn. Ook het jeugdjournaal was aanwezig voor opnames, met name omdat het zeer bijzonder is dat er aan deze 24-uurs-race 10 kidsteams meededen 'kinderen skaten voor kinderen': een mooi gebaar.  

Food Event 2016

Op 10 juli 2016 presenteerde Flevonice en 8782 Event Creations het Food Event: het nieuwste en gezelligste foodfestival van Flevoland! De dag stond in het teken van eten, drinken, muziek en gezelligheid. Tijdens het Food Event konden bezoekers kennis maken met lokale boeren die hun producten presenteerde. Er stonden diverse foodtrucks met lekkere hapjes en drankjes klaar en er was zomerse muziek en veel gezelligheid. 

Hiernaast waren er verschillende activiteiten georganiseerd om de dag een sportief en actief tintje te geven. Bezoekers hadden de mogelijkheid om ons Obstacle Parcours te trotseren, actief te zijn op onze waterstormbaan, maar ook Drift Karten, Footgolf en Bubble-voetbal behoorde tot de mogelijkheden. Als hoogtepunt stond er een helikopter klaar voor een rondvlucht over het prachtige polderlandschap. 

De Hollandse 100

Op zondag 6 juli 2016 vond de tweede editie van de Hollandse 100 plaats bij Flevonice. Tijdens dit unieke Nederlandse sportevenement werd er 10 kilometer geschaatst en 90 kilometer gefietst om geld in te zamelen voor onderzoek naar lymfklierkanker. 

KPN schaatsvriendendag

Op zondag 28 februari 2016 werd de 7e editie van de KPN Schaatsvriendendag georganiseerd bij Flevonice. De KPN Schaatsvriendendag is een unieke schaatsbeleving voor mensen met een handicap én hun vrienden. De dag werd georganiseerd door Fonds Gehandicaptensport in samenwerking met 1% FairShare partners KPN en Univé, Flevonice, KNSB en Ice-World. 

De KPN schaatsvriendendag is voor iedereen toegankelijk, ongeacht de handicap. Lichamelijk, verstandelijk, auditief of visueel gehandicapten maakten samen met hun vrienden kennis met de verschillende takken van de schaatssport. Het was een feestelijke dag vol schaatsplezier. De deelnemers konden kiezen uit activiteiten zoals schaatsclinics, sledgehockey, curling en priksleeën. Schaatshelden als Barbara de Loor, Annamarie Thomas en andere topschaatsers werkten mee aan de clinics. 

Wensink

Zaterdagavond 19 december 2015 draaide het bij de kerstmarkt van Wensink Automotive bij Flevonice vooral om warmte, gezellig- en saamhorigheid. Ruim 750 medewerkers mochten hun eigen kerstpakket samenstellen door producten uit te kiezen uit de vele verschillende, sfeervolle kerststalletjes. In de video hieronder ziet u een impressie van deze avond. 

Naast het samenstellen van de kerstpakketten was er ook ruimte voor sport & fun. Voor deze speciale gelegenheid was de drie kilometer ijsbaan van Flevonice omgetoverd tot een heus elfstedentochtparcours. Jong en oud daagden zichzelf uit om, onder begeleiding van Erben Wennemars, Annamarie Thomas en Eric Hulzebosch, zoveel mogelijk rondjes te schaatsen en zoveel mogelijk stempels te verzamelen. 

Niet alleen genoten bezoekers van het schaatsen, maar ook was er ruimte voor activiteiten op vier wielen. Bezoekers konden vrij gebruik maken van de Drift Kartbaan van Flevonice en het parkeerterrein werd omgetoverd tot een raceparcours. Wensink medewerkers scheurden in een knalrode Furori, een mini race-auto, over het raceparcours. Dit leverde niet alleen een dosis adrenaline op, maar ook steun aan het goede doel. Furori zet zich namelijk in om zieke kinderen de dag van hun leven te bezorgen. 

Flevonice vandaag:
Vandaag geopend van: 09:00 - 22:00. De ijsbanen tot 21.00 uur
-2° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Mis geen enkele actie
en meld je aan:
Volg ons:

© Flevonice 2017. Alle rechten voorbehouden.

Mededeling

Op dinsdag 17 januari is de 3km baan na 18.00 uur gesloten i.v.m. marathonwedstrijden. Overige faciliteiten zijn geopend.

Klik om deze popup te sluiten.