Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Kinderfeestje

Kids leven zich helemaal uit!
KinderfeestjeKids leven zich helemaal uit!

Feestelijke entree, een cadeautje voor de jarige, zoetigheden en ranja, stoere buitenactiviteiten, spelen in het Ice Fun Park, frietjes toe.. Een kinderfeestje bij Flevonice biedt alles voor een onvergetelijke dag waar de kids nog lang over zullen napraten! Ontdek op deze pagina alle informatie die je nodig hebt voor een geslaagd kinderfeestje bij Flevonice in de winter. Zie hieronder allereerst een video van ons winterseizoen om een indruk te krijgen van Flevonice.

Programma kinderfeestje

Graag nemen we jou stap voor stap mee in het programma van het kinderfeestje (circa 4 uur). Daarnaast lees je ook welke optionele programma-onderdelen wij aanbieden. Natuurlijk is het mogelijk om in overleg de volgorde van dit programma naar eigen wens in te richten!

Feestelijke binnenkomst

Zodra de auto is geparkeerd op de ruime parkeerplaats van Flevonice vliegen de deuren open! Rennend gaan de kids richting de ingang van Flevonice. Daar worden zij ontvangen door een van onze begeleiders die ze begeleidt door het park en alle vragen beantwoord!

Ice Funpark 4 Kids

Tijdens het kinderfeestje kunnen de kids lekker spelen in ons Ice Funpark4Kids. Zij leven zich helemaal uit in deze grote speeltuin met verkeersplein, grote glijbaan (waar ze met banden vanaf roetsjen), klimrekken en trampolines. 

Zoete lekkernijen & ranja

Na het ontvangst of nadat de kids lekker hebben gespeeld in het Ice Funpark 4 Kids nemen de kids plaats aan een tafel in ons paviljoen. Tijd om te genieten van zoete lekkernijen en ranja! 

Cadeau voor de jarige

Nátuurlijk staat dit feestelijke bezoek in teken van de jarige. Deze kiest daarom een leuk cadeautje uit! 

Schaatsen op de verschillende banen

Vervolgens is het tijd voor wat actie! De kids kiezen in onze schaatswinkel hun juiste maat uit (schaatshuur inbegrepen). Vervolgens gaan de kids lekker schaatsen over de baan die bij hun niveau past. Beginnend bij de krabbelbaan (inclusief de befaamde oranje zeehonden die zij kunnen gebruiken om hun balans te behouden), vervolgens de 400m schaatsbaan (die goed in de gaten te houden is vanaf het paviljoen) en ten slotte de 3km schaatsbaan voor de gevorderde kids! 

Portie friet, snacks & ranja

Van al dat actief schaatsen en spelen zijn de kids weer toe aan iets lekkers. Als leuke afsluiter, of gezellig tussendoor, genieten de kids van een welverdiende portie friet met snacks en ranja! Nog even lekker bijpraten over hun leuke avontuur bij Flevonice!

(Optioneel) Schaatsles

Kids die niet kunnen schaatsen? Geen enkel probleem! Tijdens de (optionele) schaatsles leren zij de beginselen van het schaatsen. Onder leiding van een schaatsinstructeur worden spelenderwijs diverse aspecten van het '''langebaan schaatsen'' op de krabbelijsbaan en 400 meterijsbaan bijgebracht. De les duurt ongeveer 45 minuten en kan voor € 45,00 per groep (max. 10 kids) bijgeboekt worden.

(Optioneel) Drift Karten

Een superstoere aanvulling van het kinderfeestje is Drift Karten. De uitdaging van deze activiteit is om zo goed mogelijk over het spiegelgladde parcours te karten om zo de snelste rondetijd neer te zetten! De kids krijgen uitleg van onze instructeurs en gaan vervolgens één heat Drift Karten (10 minuten). Na afloop worden de drie snelste rijders gehuldigd op het podium. Voor Drift Karten geldt een minimumlengte van 140 centimeter, deze activiteit kan extra worden toegevoegd aan het programma kinderfeestje. 

Kinderfeestje arrangement (circa 4 uur)

Nu je een indruk heeft van de invulling van een kinderfeestje bij Flevonice, vind je hieronder meer informatie over onze arrangementen. 

  • Entree tot Flevonice
  • Ontvangst aan een tafel met ranja en zoetigheden
  • Cadeau voor de jarige
  • Vrij schaatsen op alle ijsbanen en toegang tot het IceFunpark
  • Schaatshuur
  • Tussendoor of na afloop een portie frites met snacks en ranja

Prijs: €15,00
Optioneel zijn de volgende mogelijkheden bij te boeken:

Warme chocolademelk €1,00 per kind
Extra kan met ranja €2,50 per kan
Drift Karten €7,50 per heat
Pizza maken €2,50 per kind
Schaatsles  €45,00 per groep (max. 10 kinderen)

Let op: begeleiders kunnen meedoen aan het arrangement voor dezelfde prijs of betalen een bezoekersprijs á €5,00 inclusief consumptiemunt. Activiteiten binnen het arrangement worden ondernomen op eigen gelegenheid. Het kinderfeestje arrangement is dagelijks te boeken. 

Aanvraagformulier

Let op!: De reservering van het kinderfeestje is pas definitief nadat wij dit telefonisch of per e-mail hebben bevestigd. Heb je nog vragen? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Je kunt jouw kinderfeestje telefonisch of via onderstaand formulier aanvragen:

 

minimaal 6 deelnemende kinderen aan het arrangement.
:
Geef hier een indicatie aan wanneer je wilt eten.
Optioneel
Flevonice vandaag:
Vandaag open van: 09:00 - 22:00. De ijsbanen tot 21:00
6° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Mis geen enkele actie
en meld je aan:
Volg ons:

© Flevonice 2017. Alle rechten voorbehouden.

Mededeling

Zondag 26 februari zijn alle faciliteiten gesloten i.v.m. De Schaatsvriendendag van KPN

Klik om deze popup te sluiten.