Bestel E-ticket
Menu
E-tickets
Flevonice is vandaag gesloten.

Kinderfeestje bij Flevonice

Een onvergetelijk avontuur voor de kids!
Nu op het park:
Flevonice is vandaag gesloten.
15° graden
Kinderfeestje bij Flevonice Een onvergetelijk avontuur voor de kids!

Feestelijke entree, gezonde snacks of zoetigheden en warme chocolademelk, stoere buitenactiviteiten, lekker schaatsen en frietjes toe... Een kinderfeestje bij Flevonice in de winter biedt alles voor een onvergetelijke dag waar de kinderen nog lang over zullen napraten!

Check hieronder onze verschillende opties in de winter. Het kinderfeestje is te boeken vanaf 6 kids met een minimum leeftijd van 6 jaar.
€ 16,00 per kind
Kinderfeestje Inclusief feestelijk ontvangst, schaatsen en frietjes! Lees meer Reserveer
€ 22,50 per kind
Kinderfeestje met stempeltocht Breid het kinderfeestje uit met onder andere een stempeltocht en medaille! Lees meer Reserveer
€ 23,50 per kind
Kinderfeestje met Drift Karten Breid het kinderfeestje uit met Drift Karten! Lees meer Reserveer
Ice Funpark 4 Kids

Toegang tot het Ice Funpark 4 Kids en het restaurant is inbegrepen bij alle kinderfeestjes! Het Ice Funpark 4 Kids is een grote speeltuin met een krabbelbaan, verkeersplein, grote glijbaan en trampolines.

Recensies
Meer recensies
16-01-2017

Op zaterdag 14 januari een kinderfeestje gehad voor mijn dochter van 11. De communicatie vooraf verliep al zeer goed en prettig. En de organisatie op de dag zelf was ook bijzonder goed. We werden heel vriendelijk ontvangen. Alles verliep vlotjes en vooral ook heel klantvriendelijk. De schaatsles die we geboekt hadden was boven verwachting. Alles was echt tot in de puntjes geregeld. Het was mede hierdoor een topfeestje! Alle kinderen waren enthousiast.

Dorathé uit AmersfoortBezocht op: 14-01-2017
12-01-2017

Was leuk, goed georganiseerd, drinken vonden de kids niet lekker, zonder zeuren kregen ze ander drinken. Geldt ook voor de schaatsen, de kinderen konden blijven wisselen van schaatsen. Erg leuk kinderfeestje voor in de wintermaanden! Kinderen zijn zeker 4 uur buiten actiefgeweest.

Cindy uit EdeBezocht op: 08-01-2017
29-12-2016

Bij aankomst met 26 kinderen een geweldig vriendelijk ontvangst, onder leiding van Christel. Niets was het personeel teveel. Overleggen, meedenken en bediening: alles met een glimlach! We voelden ons daardoor welkom!! Voor ieder kind wat wils: schaatsen op de krabbel-baan, de 400-baan of de uitdaging aangaan op het 3km-traject. Na een goedverzorgde lunch nogmaals de schaatsen ondergebonden of lekker op de skelter of glijbaan. Alle kinderen hebben genoten en wij, als team Jump In, daardoor ook! Hartelijk dank!!

Sport BSO Jump In (Stichting Kinderopvang Huizen) uit HuizenBezocht op: 27-12-2016
27-12-2016

We hebben een hele leuke, goed verzorgde dag gehad. We voelden ons heel welkom en ik vond het vooral leuk en persoonlijk dat alle medewerkers de jarige feliciteerden met haar verjaardag. Prijs/kwaliteit verhouding is prima en er was voor alle meiden genoeg te doen, ook voor degenen die het schaatsen wat sneller zat waren.

Annemarie Stuiver Bezocht op: 19-12-2016
27-12-2016

Wij hebben hier het kinderfeestje van onze zoon gevierd , wat was het leuk voor de kinderen!! Ze wilden de schaatsen niet meer uit Het eten is ook prima! Alles is goed verzorgd , vriendelijk personeel

Machtilde Schreurs Bezocht op: 15-12-2016
27-12-2016

uitstekend! Prachtige 3 km. baan,vriendelijk personeel,keurige kleedkamers ,prachtig restaurant.Het leukste vond ik de rust.we hadden de hele baan voor ons zelf(nou ja bijna).Zaterdagavond is een echte aanrader.

Arjan van der Nat Bezocht op: 18-12-2016
27-12-2016

Met enkele klassen geschaatst. Vriendelijke ontvangst, aardige mensen bij het schaatsen uitdelen. De baan lag er goed bij, net echt. Prima toiletten. Kids hebben zich super vermaakt!!! En wij ook

Mariska Huenestein Bezocht op: 23-12-2016
Volg ons:

© Flevonice 2018. Alle rechten voorbehouden.