fbpx Obstacle Team Run | Flevonice
Bestel E-ticket
Menu
E-tickets
Flevonice is vandaag gesloten.

Obstacle Team Run

Ideaal als teambuildingsactiviteit!
Mededeling: Flevonice zal gedurende 2020 gesloten blijven voor publiek
Nu op het park:
Flevonice is vandaag gesloten.
3° graden
Obstacle Team Run Ideaal als teambuildingsactiviteit!

Het Obstacle Run parcours van Flevonice heeft alle elementen voor een te gekke uitdaging: water-, modder- en indrukwekkende klimobstakels! Deelnemers helpen elkaar om de ruim 50 obstakels te overwinnen... dat maakt deze sport ontzettend geschikt voor teambuilding!

Reserveer nu

Obstacle Team Run Arrangement Ideaal als teambuildingsactiviteit!

Het Team Obstacle Run Arrangement bestaat uit de onderstaande onderdelen. PS: Het arrangement is natuurlijk ook uit te breiden, check bij veelgestelde vragen hieronder welke opties wij bieden! Voor bijvoorbeeld de begeleiding op het 9-kilometer parcours zijn de kosten in totaal €40,00 per persoon.

Ontvangst koffie, thee of frisdrank
Obstacle Run (op ons 3-, of 6- km parcours)
Clinic basistechnieken, warming up en begeleiding tijdens Run
Reserveer nu
Obstacle Run met begeleiding op het 9-kilometer parcours?

Dat kan! Er ontstaat een echte teamspirit tijdens een run, want je hebt elkaar nodig om de uitdagende obstakels te overwinnen. Het 9 km parcours is voor mensen met een goede conditie

Reserveer een 9 km run
Veelgestelde vragen
Met welke onderdelen is het Obstacle Team Run Arrangement uit te breiden?
Met onder andere het Burgers & beer menu (€ 12,50 p.p), bittergarnituur gemengd warm (€ 7,50 p.p) American BBQ vanaf 20 personen (€ 25,50 p.p.) en smoothie & fruitspies (€ 6,50 p.p).
Hoe bereid ik me voor op een Obstacle Run bij Flevonice?
Tijdens een run over ons parcours loop je over verschillende soorten ondergronden, trotseer je diverse klimobstakels, kruip je door modder en ploeter je door het water. Daarom is het belangrijk jezelf goed voor te bereiden op een run. Natuurlijk helpen wij je graag met deze handige informatie: https://www.flevonice.nl/obstacle-run/handige-informatie
Over welke faciliteiten beschikt Flevonice?
Check hier meer informatie over onze faciliteiten zoals het restaurant en 'beats' lounge, WiFi, douches, kleedkamers, lockers en huisdierenbeleid: https://www.flevonice.nl/bezoek/faciliteiten
Recensies
Meer recensies
22-08-2017

Nette obstakel run met ruime kleedkamers met douches en een buitendouche.

Iskandar uit AlmereBezocht op: 06-08-2017
25-07-2017

Het parcours van 9 km gedaan. Leuke obstacles! Zeer afwisselend. Goed onderhouden parcours. Genoeg gelegenheid tot omkleden en heerlijke warme douche achteraf. Helaas maar 1 waterpunt onderweg tegengekomen. Verder perfect! Ik kom hier zeker vaker trainen.

Anja uit AlkmaarBezocht op: 19-07-2017
07-07-2017

Ontzettend leuk uitje gehad met het meiden voetbalteam als afsluiter van het seizoen. Ontvangst was prima, uitleg ook, maar wat mij betreft ter plekke bij de onderdelen wel wat meer begeleiding mogen zijn. We werden nu eigenlijk een beetje aan ons lot overgelaten. Onderdelen waren hartstikke leuk, eten was lekker dus al met al een hele leuke dag gehad.

Wendy van Hoegee uit MaarssebBezocht op: 24-06-2017
28-06-2017

Op de stormbaan geweest 9 km het was erg gaaf en natuurlijk leuk om te doen, zelf water meenemen op de baan is geen optie, maar op sommige punten staan kannen gevuld met water zodat je wat kan drinken. Jammer dat het water oud was en stonk. We waren de eerst die dag die op de baan gingen dus op sommige opjecten was de klei zo hard dat het niet fijn was om er over heen te gaan. Voor de rest heerlijk getraind en fantachtiche douche gelegenheid. Zeker tot de volgende keer!

Dennis baars uit VoorthuizenBezocht op: 26-06-2017
21-06-2017

Obstaclerun gedaan 6km. Vriendelijk ontvangen. Leuk parcour. Over het algemeen was duidelijk wat er je bij de obstakels moest doen maar miste af en toe de bordjes met uitleg. Douches prima en schoon. Nu was het bij ons niet druk maar anders waren het er wel wat weinig. Wij miste wel heel erg de waterpunten langs de route. Je kunt ivm de obstakels geen flesje water meenemen maar je kon onderweg ook nergens water pakken.

Bezocht op: 17-06-2017
06-06-2017

Was gaaf!

Bezocht op: 22-04-2017
01-06-2017

Ik vondt het leuk maar het enige wat was dat er geen drinken was aan de zijkant wel 1 keer maar eigenlijk zou ik dag wel vaker willen hebben en ik deed de drie kilometer maar de volgende keer zou ik wel de 6 km willen doen

Sofia uit ElbrurgBezocht op: 01-06-2017
Volg ons:

© Flevonice 2020. Alle rechten voorbehouden.