Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Scholen & verenigingen

Scholen & verenigingen
 

Ook scholen en verenigingen zijn van harte welkom bij Flevonice. Denk aan een uitje met je sport-, ijs- schaats- of buurtvereniging, de schoolklas of buitenschoolse opvang.

Wanneer je met een groep een bezoek wenst te brengen, bieden we de mogelijkheid voor online tickets met € 1,00 korting. Je mag dan zelf bepalen op welke datum of dagdeel je een bezoek wenst te brengen. De bezoekdatum is namelijk vrij. Houd wel altijd de openingstijden in de gaten.

Korting

Wij bieden ook de mogelijkheid om voor groepen en gezelschappen groter dan 20 personen in 1 x alle tickets af te rekenen. We bieden dan 10% korting op de entreeprijs op voorwaarde dat er 1 persoon is die alle tickets terplekke of vooraf bij onze ticketbalie afrekent. We maken dan melding van je bezoek.

Schaatsverenigingsdagen

Speciaal voor schaats- en ijsverenigingen bieden we een arrangement inclusief entree, koffie en koek en zopie. Checkt u hier de mogelijkheden.

Entreeprijzen scholen

Een schaatsbezoek voor scholen bij Flevonice kost

  • basisonderwijsleerlingen € 4,50 p.p.
  • voortgezet onderwijsleerlingen € 7,50 p.p.
o.b.v. minimaal 20 personen. Begeleiders en leerkrachten betalen dezelfde prijs. Meereizende ouders betalen een bezoekerskaartje à € 5,00 (inclusief een consumptiemunt). Toezicht en begeleiding is verplicht.
 

Aanvraagformulier

Optioneel
Flevonice vandaag:
Vandaag geopend van: 09:00 - 22:00. De ijsbanen tot 21.00 uur
-2° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Mis geen enkele actie
en meld je aan:
Volg ons:

© Flevonice 2017. Alle rechten voorbehouden.

Mededeling

Op dinsdag 17 januari is de 3km baan na 18.00 uur gesloten i.v.m. marathonwedstrijden. Overige faciliteiten zijn geopend.

Klik om deze popup te sluiten.