Bestel E-ticket
Menu
E-tickets
KerstvakantieEen beleving voor de hele familie!

Van 23 december 2017 tot en met 7 januari 2018 is het weer kerstvakantie, het perfecte moment voor een gezellig schaatsuitje met de hele familie! Het echte schaatsgevoel kun je beleven op de langste kunstijsbaan van de wereld, heerlijk in de buitenlucht! Tijdens jouw bezoek aan Flevonice kun je naast actief bewegen op de verschillende parcours, ook heerlijk genieten van warmte en gezelligheid in ons paviljoen. De winterse beleving wordt compleet gemaakt met pleintjes die volledig zijn aangekleed in kerstsferen, waar jij jouw warme chocolademelk met slagroom, een gevulde koek, erwtensoep en/of broodje Unox kan scoren!

 

Schaatsplezier voor het hele gezin

Een dagje Flevonice is schaatsplezier  voor het hele gezin. Op de 400-meter en 3-kilometer ijsbanen in de natuur kun je de hele dag lekker schaatsen. Voor de minder geoefende schaatsers hebben wij hulpmiddelen klaar staan. Daarnaast staat ons team klaar om jou te leren schaatsen: klik hier voor meer informatie over schaatslessen. Naast de actie op onze schaatsbanen, leven de kids zich uit in het Ice Funpark met de grote krabbelbaan, super glijbaan en speeltuin met trampolines!

Ben je even toe aan een break of heb je zin in iets lekkers? Dan ben je in ons ruime paviljoen inclusief groot restaurant en bar op het juiste adres! Daar kun je genieten van al de heerlijke maaltijden die onze koks bereiden. De collega's van Flevonice staan hier voor je klaar om een heerlijk drankje en hapje te serveren.

Brunch of gourmetten

Tijdens de kerstdagen kun je ook genieten van een brunch- of gourmetdiner met de hele familie. Onze koks zorgen voor een heerlijke brunch of diner voor zowel jong als oud. Hierdoor kun je onbezorgd de kerstdagen vieren met familie en vrienden! 

Praktische informatie & Tickets bestellen

Flevonice is tijdens de Kerstvakantie dagelijks geopend.

Via onderstaande button bestel je jouw tickets in onze online ticketshop. Als je jouw ticket koopt in de online ticketshop, verdien je niet alleen korting maar ook profiteer je van snelle toegang tot ons park! Heb jij zelf geen schaatsen? Wij beschikken over Schaatswinkel waarin diverse soorten schaatsen worden verhuurd en verkocht in alle gangbare maten. 

Bestel jouw tickets online en verdien korting!
Flevonice vandaag:
Vandaag open van: 09.00 - 21.00
9° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2019. Alle rechten voorbehouden.