fbpx Moon Trees | Flevonice
Bestel E-ticket
Menu
E-tickets
Flevonice is vandaag gesloten.

Moon Trees

Real life game voor echte winnaars
Mededeling: Flevonice zal gedurende 2020 gesloten blijven voor publiek
Nu op het park:
Flevonice is vandaag gesloten.
3° graden
Moon Trees Real life game voor echte winnaars

Met de juiste tactiek en uitdaging om het uiterste uit jezelf te halen, heeft iedereen een winnaar in zich. Winnen doet echter niemand alleen. Bestaat jouw team uit winnaars?

Moon Trees is de gaafste real life outdoor game van dit moment, die van iedereen een winnaar maakt! Moon Trees is een (inter)actief teamspel waarbij het draait om teamwork en strategie. In het spel verover en bewaak je samen met een team Moon Trees, die je vervolgens zo goed mogelijk moet onderhouden met grondstoffen. Om aan die grondstoffen te komen, moet je goed samenwerken en een strategie hebben. Want jouw team is natuurlijk niet het enige team dat haar Moon Trees graag in leven houdt. Moon Trees is bij Flevonice gethematiseerd rondom de inpoldering van Flevoland. Je speelt Moon Trees tussen de overblijfselen van wat vroeger de Zuiderzee was.

€ 17,50 per persoon
Moon Trees Ga samen de Moon Trees challenge aan en ontdek of jouw team uit winnaars bestaat.

Reserveren kan telefonisch via 0321-335099. Moon Trees is te spelen vanaf 10 personen.

Speluitleg Ontdek hoe je Moon Trees speelt. Lees meer
Op de bodem van de Zuiderzee Moon Trees speel je bij Flevonice op de bodem van de Zuiderzee. Het spel speelt zich af tussen de scheepswrakken en andere overblijfselen van wat ooit de Zuiderzee was.
Restaurant Geniet na het doen van de Moon Trees challenge van een welverdiende bite en wat te drinken in ons restaurant of onze Beats Lounge strandtent. Lees meer
Praktische informatie Vind hier alle informatie over openingstijden, tarieven, routes en meer. Lees meer
Volg ons:

© Flevonice 2020. Alle rechten voorbehouden.