fbpx Moon Trees speluitleg | Flevonice
Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Moon Trees speluitleg

Mededeling: Flevonice zal gedurende 2020 gesloten blijven voor publiek
Moon Trees speluitlegOntdek hoe je Moon Trees speelt.

Het doel van Moon Trees

In 45 minuten proberen jullie zoveel mogelijk punten te verdienen. Samen met je teamleden ga je de strijd aan om wie de meeste Moon Trees verovert, behoudt en uiteindelijk in leven weet te houden. Tijdens het spel verdien je als team grondstoffen, in de vorm van munten, met de Moon Trees die je veroverd hebt. Daarnaast geeft ook de Borag, de opper Moon Tree, regelmatig grondstoffen die je kunt gebruiken. Met de grondstoffen houden jullie je Moon Trees in leven.

Samenwerken en een strategische aanpak

In het speelveld staan 21 Moon Trees van 3 niveaus. De ene Moon Tree is makkelijk te bereiken en te verzorgen, de andere moeilijker. De verschillende niveaus Moon Trees zijn 100, 200 of zelfs 300 punten waard. Hoe hoger het niveau van de Moon Tree, hoe meer grondstoffen deze uitgeeft. Om grondstoffen te bemachtigen, is een strategische aanpak en goede samenwerking met jouw team onontbeerlijk. Verzorg julie Moon Trees goed en voorkom dat ze door een ander team gestolen kunnen worden.

De winnaars

Na afloop van het spel worden alle punten geteld op basis van het aantal Moon Trees dat jouw team in het bezit heeft en de duur dat ze van jullie waren. Het team dat de meeste punten scoort, zijn de winnaars van het spel!

Flevonice vandaag:
Flevonice is vandaag gesloten.
3° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2020. Alle rechten voorbehouden.