Bestel E-ticket
Menu
E-tickets
Vandaag geopend van: 11:00 - 21:00

Obstacle Run

Nu op het park:
Vandaag open van: 11:00 - 21:00
20° graden
Obstacle Run Trotseer ons parcours met 50 obstakels!

Samen met je vrienden afzien op een permanent obstacle run parcours (3km, 6km of 9km) dat is gebaseerd op een mariniersstormbaan. Het heeft alle elementen die jij verwacht: modder, water en indrukwekkende obstakels!

Koop je tickets online met korting!

Obstacle Run

Ontdek obstacle running bij Flevonice aan de hand van de onderstaande info!
Het parcours Ontdek onze obstakels. Lees meer
Handige informatie Bereid je voor op een run bij Flevonice. Lees meer
Obstacle Team Run Trotseer samen indrukwekkende obstakels tijdens de Obstacle Team Run! Lees meer
Obstacle Run 4 Kids Speciaal voor kinderen van 4 t/m 11 jaar hebben we een Obstacle Run 4 Kids parcours aangelegd. Lees meer Reserveer
Restaurant Geniet van heerlijk eten en drinken in ons restaurant of op onze Beats Lounge Lees meer
Praktische informatie Vind hier informatie over openingstijden, tarieven, contactgegevens, routes en faciliteiten. Lees meer

Tijdens een run over het parcours trotseer je ruim 50 obstakels en kom je alle elementen tegen die je verwacht: water-, modder- en indrukwekkende klimobstakels!

Team up!

Dankzij het samenwerken om de ruim 30 obstakels te overwinnen, ontstaat er een echte teamspirit! Ideaal om te trainen voor een volgende obstacle run of als groepsuitje met jouw team en/of vrienden!

Veelgestelde vragen Heb je vragen over obstacle running bij Flevonice? Check of jouw vraag hieronder beantwoord wordt!
Hoe bereid ik me voor op een Obstacle Run bij Flevonice?
Tijdens een run over ons parcours loop je over verschillende soorten ondergronden, trotseer je diverse klimobstakels, kruip je door modder en ploeter je door het water. Daarom is het belangrijk jezelf goed voor te bereiden op een run. Natuurlijk helpen wij je graag met deze handige informatie: https://www.flevonice.nl/obstacle-run/handige-informatie
Heb ik keuze uit verschillende parcours?
Jazeker! Tijdens een run over het parcours bepaal je zelf welke route je loopt. Hierbij heb je de keuze uit een 3-, 6- of 9-kilometer lang parcours die je natuurlijk meerdere keren kunt trotseren voor een langere afstand!
Recensies
Meer recensies
28-06-2017

Op de stormbaan geweest 9 km het was erg gaaf en natuurlijk leuk om te doen, zelf water meenemen op de baan is geen optie, maar op sommige punten staan kannen gevuld met water zodat je wat kan drinken. Jammer dat het water oud was en stonk. We waren de eerst die dag die op de baan gingen dus op sommige opjecten was de klei zo hard dat het niet fijn was om er over heen te gaan. Voor de rest heerlijk getraind en fantachtiche douche gelegenheid. Zeker tot de volgende keer!

Dennis baars uit VoorthuizenBezocht op: 26-06-2017
06-06-2017

Was gaaf!

Bezocht op: 22-04-2017
01-06-2017

Ik vondt het leuk maar het enige wat was dat er geen drinken was aan de zijkant wel 1 keer maar eigenlijk zou ik dag wel vaker willen hebben en ik deed de drie kilometer maar de volgende keer zou ik wel de 6 km willen doen

Sofia uit ElbrurgBezocht op: 01-06-2017
01-06-2017

Laatste deel van 6 km parcours veel te moeilijk. Ook al kun je jet conditioneel aan, dan is de laatste nieuwe lus met obstacles zo goed als niet te doen. Verder prima. Begeleiding was perfect en ter zake kundig. Begeleiders pasten zich goed aan aan de groep.

Dirk van Dragt uit 't HardeBezocht op: 27-05-2017
29-05-2017

Samen met mijn dochter en haar vriendin (24-25 jaar) het parcours gedaan van 9 km. Sommige obstakels lagen er goed bij, anderen helaas wat minder. Mooi waren de nieuwe onderdelen, maar voor obstacle running best wel pittig. Misschien een idee om er een kleine technische handleiding te bevestigen, de benaming en het betreffende nummer. Wat mij betreft mag de 9 km nog wat extra onderdelen toegevoegd krijgen. Het leek alleen maar meer lopen te zijn. We hebben i.i.g. een mooie dag gehad en komen zeker nog een keer langs.

Ary uit OegstgeestBezocht op: 21-05-2017
26-05-2017

Toffe locatie. Ga er zelf heen voor het obstakel parcours. Voor mij een eindje rijden, maar is zeker de moeite waard.

Jennifer uit AlkmaarBezocht op: 16-04-2017
26-05-2017

Super leuke obstacle run! Veel verschillende obstacles. Goede BBQ erna.

Irene uit BiddinghuizenBezocht op: 06-03-2017
Mis geen enkele actie
en meld je aan:
Volg ons:

© Flevonice 2017. Alle rechten voorbehouden.