Bestel E-ticket
Menu
E-tickets
Flevonice is vandaag gesloten.

Obstacle Run

Trotseer ons parcours met ruim 50 obstakels!
Nu op het park:
Flevonice is vandaag gesloten.
11° graden
Obstacle Run Trotseer ons parcours met 50 obstakels!

Samen met je vrienden afzien op een permanent obstacle run parcours (3km, 6km of 9km) dat is gebaseerd op een mariniersstormbaan. Het heeft alle elementen die jij verwacht: modder, water en indrukwekkende obstakels! Let op! Het parcours is toegankelijk vanaf 2 personen. voor uw eigen veiligheid mag er niet alleen gelopen worden.

Obstacle Run

Ontdek obstacle running bij Flevonice aan de hand van de onderstaande info!
Het parcours Ontdek onze obstakels Lees meer
Ice Survived De eerste & koudste Obstacle Run van het jaar.
Obstacle Team Run Trotseer samen indrukwekkende obstakels tijdens de Obstacle Team Run! Lees meer Reserveer
Handige informatie Bereid je voor op een run bij Flevonice. Lees meer
Obstacle Run 4 Kids Speciaal voor kinderen van 4 t/m 11 jaar hebben we een Obstacle Run 4 Kids parcours aangelegd. Lees meer
Praktische informatie Vind hier informatie over openingstijden, tarieven, contactgegevens, routes en faciliteiten. Lees meer
Restaurant Geniet van heerlijk eten en drinken in ons restaurant of op onze Beats Lounge Lees meer
Team up!

Dankzij het samenwerken om de ruim 50 obstakels te overwinnen, ontstaat er een echte teamspirit! Ideaal om te trainen voor een volgende obstacle run of als groepsuitje met jouw team en/of vrienden!

Obstacle Team Run
Alle elementen die jij verwacht

Tijdens een run over het parcours trotseer je ruim 50 obstakels en kom je alle elementen tegen die je verwacht: water-, modder- en indrukwekkende klimobstakels!

Veelgestelde vragen Heb je vragen over obstacle running bij Flevonice? Check of jouw vraag hieronder beantwoord wordt!
Hoe bereid ik me voor op een Obstacle Run bij Flevonice?
Tijdens een run over ons parcours loop je over verschillende soorten ondergronden, trotseer je diverse klimobstakels, kruip je door modder en ploeter je door het water. Daarom is het belangrijk jezelf goed voor te bereiden op een run. Natuurlijk helpen wij je graag met deze handige informatie:

https://www.flevonice.nl/obstacle-run/handige-informatie

Heb ik keuze uit verschillende parcours?
Jazeker! Tijdens een run over het parcours bepaal je zelf welke route je loopt. Hierbij heb je de keuze uit een 3-, 6- of 9-kilometer lang parcours die je natuurlijk meerdere keren kunt trotseren voor een langere afstand!
Recensies
Meer recensies
22-08-2017

Nette obstakel run met ruime kleedkamers met douches en een buitendouche.

Iskandar uit AlmereBezocht op: 06-08-2017
25-07-2017

Het parcours van 9 km gedaan. Leuke obstacles! Zeer afwisselend. Goed onderhouden parcours. Genoeg gelegenheid tot omkleden en heerlijke warme douche achteraf. Helaas maar 1 waterpunt onderweg tegengekomen. Verder perfect! Ik kom hier zeker vaker trainen.

Anja uit AlkmaarBezocht op: 19-07-2017
07-07-2017

Ontzettend leuk uitje gehad met het meiden voetbalteam als afsluiter van het seizoen. Ontvangst was prima, uitleg ook, maar wat mij betreft ter plekke bij de onderdelen wel wat meer begeleiding mogen zijn. We werden nu eigenlijk een beetje aan ons lot overgelaten. Onderdelen waren hartstikke leuk, eten was lekker dus al met al een hele leuke dag gehad.

Wendy van Hoegee uit MaarssebBezocht op: 24-06-2017
28-06-2017

Op de stormbaan geweest 9 km het was erg gaaf en natuurlijk leuk om te doen, zelf water meenemen op de baan is geen optie, maar op sommige punten staan kannen gevuld met water zodat je wat kan drinken. Jammer dat het water oud was en stonk. We waren de eerst die dag die op de baan gingen dus op sommige opjecten was de klei zo hard dat het niet fijn was om er over heen te gaan. Voor de rest heerlijk getraind en fantachtiche douche gelegenheid. Zeker tot de volgende keer!

Dennis baars uit VoorthuizenBezocht op: 26-06-2017
21-06-2017

Obstaclerun gedaan 6km. Vriendelijk ontvangen. Leuk parcour. Over het algemeen was duidelijk wat er je bij de obstakels moest doen maar miste af en toe de bordjes met uitleg. Douches prima en schoon. Nu was het bij ons niet druk maar anders waren het er wel wat weinig. Wij miste wel heel erg de waterpunten langs de route. Je kunt ivm de obstakels geen flesje water meenemen maar je kon onderweg ook nergens water pakken.

Bezocht op: 17-06-2017
06-06-2017

Was gaaf!

Bezocht op: 22-04-2017
01-06-2017

Ik vondt het leuk maar het enige wat was dat er geen drinken was aan de zijkant wel 1 keer maar eigenlijk zou ik dag wel vaker willen hebben en ik deed de drie kilometer maar de volgende keer zou ik wel de 6 km willen doen

Sofia uit ElbrurgBezocht op: 01-06-2017
Volg ons:

© Flevonice 2019. Alle rechten voorbehouden.