Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Ice Survived

De eerste & koudste Obstacle Run van het jaar!
Ice Survived Obstacle RunIce Survived op 6 januari 2018 bij Flevonice in Biddinghuizen!

Save the date!

Op 6 januari organiseert Flevonice Ice Survived. Het eerste en koudste Obstacle Run event van 2018 staat in het teken van de winter. Het parcours is onderverdeeld in 3 ‘pistes’ met speciale ijskoude Ice Survived obstakels. 

Loop voor de hartstichting

Kies je uitdaging

Kies uit een run van 3, 6, 9 of 18 (2 x 9) kilometer, kom met je vrienden over de finish en neem je unieke Ice Survived medaille in ontvangst! Achteraf kom je lekker bij tijdens de afterparty in onze Après-ski tent. 

Heb jij je laten sponsoren tijdens deze Obstakel run en zamel jij geld in voor de hartstichting? Dan ontvang je een extra attentie van Flevonice op de afterparty.

Bestel je tickets

Wil jij de koudste ervaring van je bucketlist schrappen? Bestel vandaag nog jouw ticket voor Ice Survived!

TICKETS

Tickets kosten online € 27,50 en zijn hieronder te koop. Aan de kassa betaal je € 30,- per persoon. 

 

Deelnemen met een groep

Het is mogelijk om een gehele startvak te kopen met vrienden, team of bedrijf voor € 550,- (maximaal 25 deelnemers). Hiervoor dien je telefonisch of per mail contact op te nemen via 0321-335099 of sales@flevonice.nl

IJskoude uitdaging

Het evenement vindt plaats op het Obstacle Run parcours van Flevonice in Biddinghuizen. Je kunt kiezen uit de afstanden: 3-, 6-, 9- en 18-kilometer en loopt de run op een parcours van 9-kilometer. Tijdens jouw run kom je ruim 40 obstakels tegen met alle elementen die je verwacht: vieze modderobstakels en indrukwekkende klimobstakels! En ijskoude Ice Survived obstakels... 

Obstakels voor elk niveau

Doe je voor het eerst mee aan een obstacle run? Geen probleem! De speciaal geselecteerde obstakels zijn voorzien van hulpmiddelen en geschikt voor deelnemers van elk niveau. Je bepaalt zelf de moeilijkheidsgraad van een obstakel. Hierdoor is Ice Survived geschikt voor zowel beginners als gevorderden. En in combinatie met teamwork overwin je de moeilijkste obstakels om achteraf na te genieten van de euforie van een gezamenlijke finish en afterparty. 

A piece of cake

Denk nou niet dat het a piece of cake wordt, obstacle running draait natuurlijk nog steeds om obstakels overwinnen en grenzen verleggen. De schuine monkeybars, quarterpipe, tijgerbanen, great walls en muddy trenches zijn enkele klassiekers die niet zullen ontbreken. En met onze ijskoude Ice Survived obstakels zorgen wij ervoor dat je het zowel warm als koud krijgt...

FAQ

  • Wat krijg ik bij mijn ticket?

- Een run van 3, 6, 9 of 18 (2 x 9) kilometer op het parcours van Flevonice.

- Unieke Ice Survived medaille na afloop van de run.

- Toegang tot de gezellige Après-ski tent.

- Drinkposten en opwarmpunten onderweg.

- Kleedruimtes, afspoelfaciliteiten en baggage droppoint.

  • Wij willen met een grote groep tegelijk starten, is dit mogelijk?

Dit is mogelijk. Jullie kunnen dan een startvak kopen (maximaal 25 deelnemers) voor € 550,- voor het gehele startvak. Aanmelden kan alleen via onze salesafdeling via 0321 33 50 99 of sales@flevonice.nl. Mocht je nu net 26 personen hebben voor jullie groep, dan is dit mogelijk. Voor elke persoon boven de 25 deelnemers wordt per persoon € 27,50,- extra doorbelast.

  • Vanaf welke leeftijd kun je meedoen en kun je ook meedoen onder de 16 jaar?

Deelnemen mag vanaf 12 jaar. Deelnemers van 12 jaar tot en met 15 jaar mogen mee doen, hierbij is het wel verplicht dat er een volwassene begeleider aanwezig is. 

  • Zijn er douches en omkleedmogelijkheden bij jullie?

Er is een gescheiden omkleedruimte voor dames en heren aanwezig. Tevens zijn er afspoelfaciliteiten en warme douches aanwezig voor na de run.

  • Kan ik mijn bagage (veilig) opbergen? 

Er is een bemande baggage droppoint aanwezig waar je je tas kunt opbergen. Het gebruik hiervan is wel op eigen risico.

  • Hoe zit het met de veiligheid?

Langs het parcours staan vrijwilligers om toezicht te houden dat alles goed verloopt. Deze vrijwilligers staan in verbinding met de EHBO’ers voor als er toch een ongelukje gebeurd.

  • Kan ik komen kijken? Betaal ik dan entree?

Natuurlijk ben je van harte welkom om de deelnemers aan te komen moedigen, je betaalt dan € 5,- per persoon (inclusief consumptievoucher voor koffie, thee, choco of frisdrank). Helaas zijn de deelnemers op het parcours niet te volgen. Aanmoedigen kan alleen bij de start/finish. Supporters kunnen gezellig (warm) met z`n alle wachten in ons restaurant en Après-ski tent.

 

Combineer je deelname en loop voor de Hartstichting
Flevonice vandaag:
Flevonice is vandaag gesloten.
7° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2018. Alle rechten voorbehouden.