Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Obstacle Run

Overwin ons 3-, 6- of 9-km lange parcours!
Obstacle RunTrotseer ons uitdagende Obstacle Parcours!

Samen met je vrienden afzien op een permanent obstacle run parcours dat is gebaseerd op een mariniersstormbaan. Dankzij het samenwerken om obstakels te overwinnen, ontstaat er een echte teamspirit! Ideaal om te trainen voor een volgende obstacle run of als groepsuitje met jouw team en/of vrienden! 

Het parcours

Tijdens een Obstacle Run bij Flevonice bepaal je zelf welke afstand je loopt. Hierbij heb je de keuze uit een 3-, 6- of 9 kilometer lang parcours die je natuurlijk meerdere keren kunt trotseren voor een langere afstand. Op ons parcours kom je ruim 30 obstakels tegen met alle elementen die jij verwacht: modder, water en indrukwekkende klimobstakels! Ontdek hier ons parcours!

Handige informatie

Voor een deelname aan een Obstacle Run bij Flevonice is het belangrijk dat je je op de juiste manier voorbereidt. Flevonice beschikt over een Obstacle Run shop, douche- en omkleedgelegenheden en een restaurant voor heerlijk eten & drinken. Ontdek hier hoe je jezelf op de juiste manier voorbereid op een sessie Obstacle Running en lees verder over onze faciliteiten. 

Obstacle Team Run

Op zoek naar een sportief uitje met jouw vrienden, familie, team of collega's? Trotseer samen indrukwekkende obstakels tijdens de Obstacle Team Run! Door de samenwerking ontstaat er vanzelf een echte teambuilding spirit! Check hier het Obstacle Team Run arrangement bij Flevonice

Obstacle Team Run

Flevonice Dutch Mud Men Shop

In samenwerking met Dutch Mud Men voorziet Flevonice jou in jouw ultimate Obstacle Gear! In de shop in ons paviljoen bieden wij Obstacle Run kleding, schoenen, tights en handschoenen die je meteen kan testen op ons parcours!   

Flevonice vandaag:
Vandaag open van: 11:00 - 21:00
22° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Mis geen enkele actie
en meld je aan:
Volg ons:

© Flevonice 2017. Alle rechten voorbehouden.