Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Obstacle Run

Overwin een 7-km lang parcours!
Obstacle RunOverwin een 7-km lang parcours!

Bij Flevonice in Biddinghuizen trotseer je een 7-kilometer lang Obstacle Run parcours dat is gebaseerd op een mariniersstormbaan. Het heeft alle elementen voor een te gekke uitdaging: water, modder en indrukwekkende obstakels! Ben jij gek van running, doe je binnenkort mee met een Mud Run of heb je jezelf ingeschreven voor een evenement als Mud Masters of Strong Viking Run? Bekijk hieronder de showcase en kom trainen op ons parcours.

Trainen voor een Obstacle Run

Doe je voor het eerst mee met een Mud Run als Mud Masters of Strong Viking Run? Dan is ons parcours de perfecte locatie om jezelf voor te bereiden voor zo'n evenement.

 

Parcours: water, modder en indrukwekkende obstakels

Bij een Obstacle Run over ons parcours bepaal je zelf welke afstand je loopt. Hierbij heb je de keuze uit een 3,5- en 7-kilometer lang traject die je natuurlijk meerdere keren kunt rennen voor een langere afstand. Tijdens de run kom je ruim 30 obstakels tegen die variëren in water-, modder- en klimobstakels. Wil je precies zien wat je allemaal kunt verwachten? Bekijk dan onderstaande video die afgelopen jaar is gemaakt door Obstakels.com.

Perfecte teambuilding activiteit

Wist je al dat je bij Obstacle Running elkaar helpt obstakels te overwinnen? Je hebt elkaar dus nodig om het hele parcours te trotseren. En dat maakt Obstacle Running ontzettend geschikt voor teambuilding, van bedrijfsuitje tot vrijgezellenfeest. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor groepen? Neem dan gerust contact met ons op.

Obstacle Parcours

Kledingadvies

Voor een deelname aan een Obstacle Run is het belangrijk dat je jezelf op de juiste manier kleedt. Je loopt namelijk over verschillende soorten ondergronden, trotseert diverse klimobstakels, kruipt door modder en zwemt stukken door het water. Tijdens het winterseizoen is de grote vijver gesloten en kunt u gebruik maken van een aangepast parcours met dezelfde lengte. Volg daarom onderstaande kledingvoorschriften op. 

  • Sportschoenen (bij voorkeur trailrunning- of hardloopschoenen)
  • Tights (bij voorkeur een versie waarbij je onderbenen ook bedekt zijn)
  • Thermoshirt 
  • Sportshirt (bij voorkeur een versie met lange mouwen - geen katoen)

Tarieven

Om gebruik te maken van het Obstacle Parcours koop je een ticket via de online ticketshop of aan de kassa. Met een ticket kun je op één dag onbeperkt gebruik maken van het parcous. De minimum leeftijd voor deelname aan het Obstacle Parcours is 12 jaar en ouder. Deelnemers van 12 t/m 16 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene het 3,5-kilometer parcours rennen.

ACTIVITEITEN REGULIER TARIEF ONLINE TICKETS
Entreeticket Obstacle Parcours € 15,00 € 14,00

 

 

Bestel je tickets direct online & ontvang korting
Flevonice vandaag:
Vandaag open van: 09:00 - 22:00. De ijsbanen tot 21:00
6° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Mis geen enkele actie
en meld je aan:
Volg ons:

© Flevonice 2017. Alle rechten voorbehouden.

Mededeling

Zondag 26 februari zijn alle faciliteiten gesloten i.v.m. De Schaatsvriendendag van KPN

Klik om deze popup te sluiten.