fbpx Ontdek het park - Bekijk de verschillende activiteiten | Flevonice
Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Ontdek het park

Mededeling: Flevonice zal gedurende 2020 gesloten blijven voor publiek
Ontdek FlevoniceSports & Fun op oer-Hollandse bodem

Het hele jaar rond kun je bij Flevonice een leuke dag uit zijn op oer-Hollandse bodem. Ben je niet bang voor een beetje wind of water? Bezoek ons park samen met familie, vrienden of collega's en beleef een actieve dag in de buitenlucht. Ga voor de ultieme driftsensatie en daag je vrienden uit voor een challenge op onze Drift Kartbaan. Waan je een echte marinier en trotseer ons permanente obstacle parcours. Speel met familie of collega's de allernieuwste real life buiten game; Moon Trees. Of kom schaatsen in de winter op onze 2,5 km ijsbaan voor dat échte oer-Hollands wintergevoel. Ontdek snel wat ons park allemaal te bieden heeft. 

Schaatsen in de winter

Vanaf eind november tot begin maart schaats je 's winters bij Flevonice heerlijk buiten in de natuur. Ook als het niet vriest! De langste kunstijsbaan in de natuur is geschikt voor schaatsers van elk niveau. En kinderen leven zich uit in het Ice Funpark. Maar er is nog veel meer! Ontdek hier ons winterseizoen.

Obstacle Running

Wist jij dat je een echte marinier in je had? Het hele jaar door trotseer je bij Flevonice een 3, 6 of 9 kilometer lang Obstacle Run parcours dat is gebaseerd op een mariniersstormbaan. Het heeft alle elementen voor een te gekke uitdaging: water, modder en indrukwekkende obstakels! Daag jouw vrienden of collega's uit voor een run en vind uit wie het meest behendig is. Of ga in teams en ontdek samenwerking skills waarvan jullie niet wisten dat jullie die hadden. Ben je een professionele runner of gewoon gek van running? Doe je binnenkort mee met een Mud Run of heb je jezelf ingeschreven voor een evenement als Mud Masters of Strong Viking Run? Ons obstacle run parcours leent zich uitstekend om te trainen. Ontdek hier ons parcours. 

 

Drift Karten

Remmen, insturen en weer gas geven! Bij Flevonice kun je het hele jaar door Drift Karten. Met karts scheur je over een parcours van borstelmatten, waardoor het nét lijkt alsof op je op ijs kart. Lukt het jou om de snelste rondetijd neer te zetten? Daag je vrienden dan uit voor een rondje karten over ons kartcircuit! Ontdek hier Drift Karten.

 

Moon Trees 

Durf jij met jouw team de Moon Trees uitdaging aan? Dan wacht jullie een spannende real life game. Moon Trees is een actief spel dat je speelt in de buitenlucht en waarbij je samen met jouw team zo veel mogelijk Moon Trees verovert, bewaakt en onderhoudt. Werk je goed samen en hebben jullie de juiste tactiek? Wie weet wordt jouw team dan wel de winnaar! Beleef de inpoldering van Flevoland en speel Moon Trees tussen de scheepswrakken en andere overblijfselen van wat eens de Zuiderzee was.


 

 

 

Flevonice vandaag:
Flevonice is vandaag gesloten.
3° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2020. Alle rechten voorbehouden.