Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Ontdek het park

Ontdek het parkZowel zomers als 's winters geopend!

Obstacle Run parcours

Het hele jaar door trotseer je een 3, 6 of 9 kilometer lang Obstacle Run parcours dat is gebaseerd op een mariniersstormbaan. Het heeft alle elementen voor een te gekke uitdaging: water, modder en indrukwekkende obstakels! Ben jij gek van running, doe je binnenkort mee met een Mud Run of heb je jezelf ingeschreven voor een evenement als Mud Masters of Strong Viking Run? Ontdek hier ons parcours.

Playgrounds in de zomer

Van april t/m oktober onderneem je samen met familie en vrienden allerlei sportieve fun activiteiten op verschillende playgrounds. Als bezoeker van ons park kun je ons restaurant en Funpark 4Kids gratis betreden. Bij gebruik van de activiteiten betaal je per persoon een kleine vergoeding per sessie. Ontdek hier onze activiteiten in de zomer.

Playgrounds in de zomer

Drift Karten

Remmen, insturen en weer gas geven! Bij Flevonice kun je het hele jaar door Drift Karten. Lukt het jou om de snelste rondetijd neer te zetten? Daag je vrienden dan uit voor een rondje karten over ons kartcircuit! Ontdek hier Drift Karten.

Schaatsen in de winter

Vanaf eind november tot begin maart schaats je 's winters bij Flevonice heerlijk buiten in de natuur. Ook als het niet vriest! De langste kunstijsbaan in de natuur is geschikt voor schaatsers van elk niveau. En kinderen leven zich uit in het Ice Funpark. Maar er is nog veel meer! Ontdek hier ons winterseizoen.

 
Flevonice vandaag:
Vandaag open van: 09.00 - 21.00
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2019. Alle rechten voorbehouden.