Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Ontdek het park

Ontdek het parkZowel zomers als 's winters geopend!

Obstacle Run parcours

Het hele jaar door trotseer je een 3, 6 of 9 kilometer lang Obstacle Run parcours dat is gebaseerd op een mariniersstormbaan. Het heeft alle elementen voor een te gekke uitdaging: water, modder en indrukwekkende obstakels! Ben jij gek van running, doe je binnenkort mee met een Mud Run of heb je jezelf ingeschreven voor een evenement als Mud Masters of Strong Viking Run? Ontdek hier ons parcours.

 

Drift Karten

Remmen, insturen en weer gas geven! Bij Flevonice kun je het hele jaar door Drift Karten. Lukt het jou om de snelste rondetijd neer te zetten? Daag je vrienden dan uit voor een rondje karten over ons kartcircuit! Ontdek hier Drift Karten.

Schaatsen in de winter

Vanaf eind november tot begin maart schaats je 's winters bij Flevonice heerlijk buiten in de natuur. Ook als het niet vriest! De langste kunstijsbaan in de natuur is geschikt voor schaatsers van elk niveau. En kinderen leven zich uit in het Ice Funpark. Maar er is nog veel meer! Ontdek hier ons winterseizoen.

Moontrees (verwacht vanaf juni)

Durf jij met jouw team de Moon Trees uitdaging aan? Dan wacht jullie een spannende real life game. Beleef de inpoldering van Flevoland terwijl je Moon Trees speelt!


Locatie

Locatie
Flevonice vandaag:
Flevonice is vandaag gesloten.
11° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2019. Alle rechten voorbehouden.