Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Ontdek het park

Ontdek het parkZowel 's winters als 's zomers geopend!

Tijdens zowel het winter- als zomerseizoen kun je Flevonice bezoeken en samen met je familie, vrienden of collega's actief zijn in de buitenlucht. Ontdek hieronder wat ons park allemaal te bieden heeft. 

Schaatsen in de winter

Vanaf eind november tot begin maart schaats je 's winters bij Flevonice heerlijk buiten in de natuur. Ook als het niet vriest! De langste kunstijsbaan in de natuur is geschikt voor schaatsers van elk niveau. En kinderen leven zich uit in het Ice Funpark. Maar er is nog veel meer! Ontdek hier ons winterseizoen.

 

Drift Karten

Remmen, insturen en weer gas geven! Bij Flevonice kun je het hele jaar door Drift Karten. Lukt het jou om de snelste rondetijd neer te zetten? Daag je vrienden dan uit voor een rondje karten over ons kartcircuit! Ontdek hier Drift Karten.

 

Obstacle Run parcours

Het hele jaar door trotseer je een 7-kilometer lang Obstacle Run parcours dat is gebaseerd op een mariniersstormbaan. Het heeft alle elementen voor een te gekke uitdaging: water, modder en indrukwekkende obstakels! Ben jij gek van running, doe je binnenkort mee met een Mud Run of heb je jezelf ingeschreven voor een evenement als Mud Masters of Strong Viking Run? Ontdek hier ons parcours.

 

Playgrounds in de zomer

Van april t/m oktober onderneem je samen met familie en vrienden allerlei sportieve fun activiteiten op verschillende playgrounds. Als bezoeker van ons park kun je ons restaurant en speeltuin gratis betreden. Bij gebruik van de activiteiten betaal je per persoon een kleine vergoeding per sessie. Ontdek hier onze playgrounds.

Playgrounds in de zomer

Flevonice vandaag:
Vandaag open van: 09:00 - 22:00. De ijsbanen tot 21:00
6° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Mis geen enkele actie
en meld je aan:
Volg ons:

© Flevonice 2017. Alle rechten voorbehouden.

Mededeling

Zondag 26 februari zijn alle faciliteiten gesloten i.v.m. De Schaatsvriendendag van KPN

Klik om deze popup te sluiten.