Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Openingsdag

Openingsdag winterseizoen

Het kan (bijna) weer, kilometers schaatsen door de natuur! Het is nog heel even wachten maar op zaterdag 3 december openen wij officieel het winterseizoen 2016/2017! Wij zijn geopend van 9:00 uur tot 21:00 uur. 

Bij Flevonice schaatsen jong en oud 's winters heerlijk buiten, ook als het niet vriest! Onze langste kunstijsbaan ter wereld, dwars door de natuur, bezorgt jou het echte winterse schaatsgevoel. Tijdens het schaatsen kom je door-'lopend' koek en zopie kraampjes tegen, waar je ouderwets kunt genieten van een warme chocolademelk, gevulde koek, broodje Unox of erwtensoep.

Om van het schaatsen een echte familiedag te maken vind je naast onze schaatsbanen een groot speelparadijs voor kinderen. jonge kinderen kunnen hier leren schaatsen op de krabbelbaan, roetsjen van de Super Glijbaan of klimmen en klauteren in de speeltuin met trampolines.

​Openingsactie

Op zaterdag 3 december gaat ons winterseizoen van start met een spectaculaire openingsactie! Volwassenen hebben al voor €5,00 euro toegang en kinderen (tot en met 12 jaar) kunnen voor slechts €2,50 euro komen schaatsen op de langste ijsbaan ter wereld.

Tickets bestellen openingsactie

Wil jij gebruik maken van deze leuke openingsactie? Kom dan 3 december naar Flevonice. Je kunt tickets aan de kassa kopen of ze direct online bestellen door hieronder op 'naar de ticketshop' te klikken. 

Bestel tickets voor de openingsdag!
Flevonice vandaag:
Vandaag open van: 11:00 - 19:00
24° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2018. Alle rechten voorbehouden.