fbpx Oproepkrachten Horeca, receptie, winkel & activiteiten | Flevonice
Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Vacatures

Maak van werken fun!
Mededeling: Flevonice zal gedurende 2020 gesloten blijven voor publiek
Oproepkrachten Horeca, receptie, winkel & activiteitenWerken in een bedrijf waar hospitality, sports & fun samen komen?

Werken op de meest unieke ijsbaan van de wereld?

 

Wat bieden wij?

 

Geld, reiskostenvergoeding, leuke collega’s, sportief bedrijf met toffe activiteiten + iedere dag een winderig kapsel omdat we in de polder zitten.

 

Wat zoeken wij?

 

Wij zoeken voor de winterperiode nog diverse enthousiaste medewerkers met flair om zowel ons horeca team, receptieteam, winkelteam als activiteiten team te versterken.

 

  1. Horeca

Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Als horecamedewerker ben je het gezicht van ons bedrijf. Je bent zowel werkzaam in de bar, koek en zopie, beatslounge als in ons zelfbedieningsrestaurant. Ook ben je gastvrouw/heer bij evenementen en partijen. Je werkt zowel met groepen kinderen als volwassenen en kunt hierin goed schakelen. 
Ervaring in de bediening is een pré.

 

  1. Receptie/Ticketing

Je bent de eerste persoon waarmee onze gasten in aanraking komen zowel telefonisch als persoonlijk. Je draagt zorg voor een goede eerstelijns telefoonafhandeling, snelle kaartverkoop aan onze ticketbalie en licht administratieve werkzaamheden. Je bent een gastvrouw in hart en nieren,  je vindt het leuk om vragen te beantwoorden en klachten op te lossen en laat onze gasten zich welkom voelen in ons park.

 

  1. Winkel

De juiste schaats bij elke gast.. Toerschaatsen, combi-noren, hockeyschaatsen of bobskates, ze zijn allemaal te huur in onze schaatswinkel. Als winkelmedewerker zorg jij ervoor dat elke gast met de juiste schaats de baan op gaat. Daarnaast verkoop je kleine dingen als mutsen, sjaals en handschoenen. En kun je daarnaast schaatsen slijpen of ben je bereid dit te leren? Dan zoeken we jou!

 

  1. Activiteiten

Onze activiteiten als schaatsen, drifkarten, moontrees en obstacle running zijn de core business van ons bedrijf. Als activiteitenmedewerker begeleid je groepen (bedrijven en particulieren) bij de diverse schaats- en overige outdoor activiteiten. Je vrolijke uitstraling en energieke houding weet onze gasten te motiveren en te enthousiasmeren!

Ervaring met schaatsen en een genoten sportopleiding is een pré.

 

 

Ben je enthousiast, energiek, flexibel beschikbaar van maandag t/m zondag tussen 08.30-23.00 uur en vind je het leuk om in een bedrijf te werken waar sports&fun centraal staat. Reageer dan met een CV en motivatiebrief naar kristel@flevonice.nl.

 

Al deze vacatures zijn op oproepbasis.

Onze winterperiode loopt van 30 november 2019 tot en met 1 maart 2020.  

Flevonice vandaag:
Flevonice is vandaag gesloten.
17° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2020. Alle rechten voorbehouden.