Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Ambassadeurs & Partners

Ambassadeurs & partnersOrganisaties, sporters & teams die wij ondersteunen!

Flevonice ondersteunt vanuit haar Maatschappelijk Partner in Beweging programma organisaties, sporters en teams om hun sportieve prestaties te realiseren. In ruil daarvoor zijn deze sporters en teams ook betrokken bij bepaalde activiteiten en programma's die door Flevonice worden georganiseerd. Hieronder maak je kennis met deze ambassadeurs & partners.

 

Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG)

Gezond eten en drinken, dagelijks bewegen en sporten moet de gewoonste zaak van de wereld zijn! Om dit in de onze regio te bereiken werken de regiogemeente Noord-Veluwe en de landelijke JOGG-organisatie sinds 1 januari 2014 samen. JOGG-regio Noord-Veluwe probeert  overgewicht onder jeugd terug te dringen door het geven van voorlichtingen, het bevorderen van gezonder eten & voldoende bewegen, het bieden van zorg & begeleiding bij kinderen met overgewicht en het aanbieden van een gezonder assortiment aan voedingsmiddelen.

Flevonice ondersteunt JOGG Noord-Veluwe. Elk jaar organiseren we samen een buiten speeldag voor kinderen, waarbij ze van alle sport-en spelfaciliteiten gebruik kunnen maken.

Daarnaast zijn wij per december JOGG restaurant geworden. Wij hebben het predicaat brons gekregen. Dit houdt in dat wij bewust bezig zijn met gezonde voeding in ons restaurant. En gezondere keuzes in ons aanbod hebben.

 

Stichting Powerslide24 KIKA

Tijdens Powerslide24KiKa wordt er 24 uur geskatet of geskeelerd, in team-estafettevorm, voor het goede doel: Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). De opbrengst in 2018 was €126.000,-

Flevonice is al jarenlang verbonden aan dit evenement en is locatiepartner en daarmee sponsor van Stichting 24kika. Het personeel van Flevonice zet zich tijdens deze 24 uur belangeloos in om het evenement tot een succes te maken.
 

Obstacle Course Racing Association (OCRA)

OCRA Benelux is een sportbond met als doel het (doen) bevorderen en reguleren van (de beoefening van) het Obstacle Course Racing in de Benelux. De OCRA wil Obstacle Course Racing op de kaart zetten als leuke & veilige sport. De organisatie bereikt dit door het promoten van de obstacle sport binnen de Benelux, het bevorderen van de veiligheid (door minimum standaarden in te zetten), en het beheren van kampioenschappen, wedstrijden & trainingsprogramma's. In juni 2016 organiseerde de OCRA de allereerste editie van de Europese Kampioenschapschappen Obstacle Course Racing!

Flevonice is sinds april 2016 hoofdsponsor van de OCRA om indirect bij te dragen aan het profileren van Obstacle Course Racing als breedtesport. Daarnaast ondersteunt Flevonice in het reguleren en veiliger maken van Obstacle Running!

 

Hartstichting

Flevonice en de Hartstichting werken aan een samenwerking o.b.v. 3 speerpunten

  1. Hartveilige zone
    In een 6-minutenzone bieden mensen binnen 6 minuten de juiste hulp bij een hartstilstand.
  2. Rookvrije generatie.
    Rooklocaties uit zicht van kinderen.
  3. Hartgezonde kantine/restaurant
    Uitdragen van de hartgezonde kantine.

Naast de samenwerking op bovenstaande punten organiseert de Hartstichting bij Flevonice de jaarlijkse TriHartlon in de zomer om geld op te halen voor de Hartstichting. Een mooie samenwerking op het gebied van sport en gezondheid.

Flevonice vandaag:
Flevonice is vandaag gesloten.
11° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2019. Alle rechten voorbehouden.