fbpx Over ons | Flevonice
Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Over Ons

Mededeling: Flevonice zal gedurende 2020 gesloten blijven voor publiek
Over ons

Flevonice is hét Sports & Funpark van Nederland. Wij moedigen een actieve levensstijl aan door onze sportieve zomer- en winteractiviteiten. Ons doel is om vormen van sport en beweging toegankelijk te maken voor het grote publiek: trotseer het eerste permanente Obstacle Parcours van Nederland of schaats op onze 's werelds langste kunstijsbaan in de natuur.

Geschiedenis

Flevonice is sinds 2006 uitgegroeid van ijsbaan in de natuur in de winter naar een Sports & Funpark dat 12 maanden paar jaar geopend is! Ontdek hier onze geschiedenis en de ontwikkelingen die wij doormaakten. 

Ons team

WIj bouwen elke dag met veel plezier aan het Sports & Funpark van Nederland, zodat wij onze gasten een unieke beleving kunnen geven.  Maak kennis met ons team!

Maatschappelijk Partner in Beweging

Het Maatschappelijk Partner in Beweging [MPB] programma van Flevonice brengt jeugd en jongvolwassenen in groepsverband in beweging. Deze groepen bereiken we met de volgende samenwerkingen.

  • Flevo Funfields
  • Pas van Dronten
  • Schoolschaatsen
  • JOGG

Flevonice ondersteunt ook organisaties, sporters en teams om hun sportieve doelen te bereiken. Maak kennis met onze partners & ambassadeurs!

Flevonice vandaag:
Flevonice is vandaag gesloten.
3° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2020. Alle rechten voorbehouden.