Bestel E-ticket
Menu
E-tickets
Flevonice is vandaag gesloten.

Schoolschaatsen

Nu op het park:
Flevonice is vandaag gesloten.
14° graden
Schoolschaatsen

Kids leven zich helemaal uit tijdens een winters schoolreisje bij Flevonice!

Bij Flevonice -  Sports & Fun park - schaats je 's winters heerlijk buiten in de natuur. Ook als het niet vriest! Schaatsen doe je op een 400 meter -en 3 kilometer ijsbaan in de natuur. Daarnaast is er ook een Ice Funpark met superglijbaan, krabbelijsbaan en trampolines waar kinderen zich de hele middag kunnen vermaken. 

Voor alle basisschoolkinderen bieden we deze winter een cool dagje ijspret. Tijdens het bezoek staat het plezier (in bewegen) voorop, maar ontbreekt ook het educatieve karakter niet. Want net zoals lopen, zwemmen en fietsen hoort schaatsen bij onze cultuur! 

Als je bij ons hebt geschaatst met je klas, dan ontvang je een polsbandje van IJstijd. Je kunt met je persoonlijke code op schaatsen.nl/ijstijd nog een keer gebruik maken van een gratis schaatsaanbod bij alle ijsbanen in Nederland. Of het nu een les is of een evenement, je kunt zelf kiezen. Hoe cool is dat!


Schoolschaatsen kan vanaf 20 personen en bieden wij aan voor € 5,- per kind.
Ouders en begeleiders zijn gratis mits zij niet gaan schaatsen, anders betalen zij hetzelfde tarief als de leerlingen. Schaatsen huren, kan voor € 5,- per paar.

NB. Begeleiding vanuit de scholen is tenminste 1 op 15.

Reserveren?  Vul het formulier op deze pagina in

Volg ons:

© Flevonice 2019. Alle rechten voorbehouden.