Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Tapas & Grill buffet

Geniet van een all inclusive in een sportieve omgeving!
Tapas & Grill Geniet van een heerlijk tapas & grill arrangement in een sportieve omgeving!

Gezellig met de hele familie genieten van een brunch, bbq of Tapas & Grill buffet in een sportieve omgeving... bij Flevonice kan dat! Vanaf juni geniet je elke zaterdagavond van heerlijke tapas & grill. Daarnaast luiden we elke eerste vrijdag van de maand (onder andere vrijdag 5 mei) het weekend in met BBQ Friday: een sportieve start van het weekend met een gezellige BBQ! Lees verder voor meer informatie over het Tapas & Grill buffet!   

 

Vanaf zaterdag 3 juni verzorgen wij wekelijks het Tapas & Grill buffet. Op zaterdagavond van 17:00 uur tot 21:00 uur geniet je van onbeperkt Tapas inclusief gerechten van de grill! 

Tapas, Kaas, Paté, Worst, Versnaperingen, Voedsel

Het Tapas & Grill buffet bestaat uit: 
~ patatas bravas (Spaanse aardappeltjes in tomatensaus) ~ wraps met zalm of kip ~ olijven ~ serranoham ~ dadeltjes met spek ~ Merquezworstjes ~ Spaanse stoofschotel ~ pittige scampis ~ breekbrood met aïoli ~ tapenade ~ kipkluifjes ~ Pescaditos fritos (spiering) ~ gegrilde groenten ~ salades ~

Je geniet 2 uur lang van het onbeperkt Tapas & Grill buffet voor € 20,00 per persoon. 2 uur smullen van een uitgebreider Tapas & Grill buffet kan ook voor € 25,50 per persoon, vanaf 20 personen. Zoals bovenstaand aangevuld met warme items van onze Grill/smoker: Black Tigers ipv Scampi, Grotere Merquez worstjes en Spare ribs (op zijn spaans – gemarineerd op zn spaans) 

Hebben jij en je gezelschap iets te vieren? Geniet dan van een Prosecco, Kirroyal of een Cocktail als feestelijk welkomstdrankje (€ 2,50 per persoon).  

Praktische informatie

Naast het park en ons restaurant is ook het Funpark 4 Kids vrij geopend. Dit is een grote speeltuin met onder andere een verkeersplein, super glijbaan, springkussen en trampolines. Voor de overige activiteiten gelden onze reguliere tarieven en voor BBQ Friday geldt een combideal. Jarigen (of personen die in de week voorafgaand jarig zijn geweest) schuiven voor de helft van de prijs aan bij het brunch buffet en het Tapas & Grill buffet (op vertoon van ID).  

Reserveren

Om teleurstellingen te voorkomen, raden wij je aan om te reserveren voor onze brunches, buffetten en BBQ's. Reserveren kan via ons telefoonnummer: 03 21-33 50 99 of via het e-mailadres: reserveren@flevonice.nl.

Flevonice vandaag:
Vandaag open van: 11:00 - 19:00
24° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2018. Alle rechten voorbehouden.