Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Vacature Horeca en activiteiten medewerker

Vacature Horeca en activiteiten medewerkerWerken op de meest unieke ijsbaan van de wereld?

Werken in een bedrijf waar jouw energie pas echt fun wordt!

Wij zoeken nog diverse enthousiaste personeelsleden met flair om zowel ons horeca team als activiteiten team te versterken.

 

Horeca

Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Als horecamedewerker ben je het gezicht van ons bedrijf. Je bent zowel werkzaam in de bar, koek en zopie, beatslounge als in ons zelfbedieningsrestaurant. Ook ben je gastvrouw/heer bij evenementen en partijen. Je werkt zowel met groepen kinderen als volwassenen en kunt hierin goed schakelen. 
Ervaring in de bediening is een pré.

 

Activiteitenbegeleider

Onze activiteiten als schaatsen, drifkarten en obstacle running zijn de core business van ons bedrijf. Als activiteitenmedewerker begeleid je groepen (bedrijven en particulieren) bij de diverse schaats- en overige outdoor activiteiten. Ervaring met schaatsen en een genoten sportopleiding is een pré.

 

Wat bieden wij?

Geld, reiskostenvergoeding, leuke collega’s, sportief bedrijf met toffe activiteiten + iedere dag een winderig kapsel omdat we in de polder zitten.

 

Ben je enthousiast, energiek, flexibel beschikbaar (ook weekenden en avonden) en vind je het leuk om in een bedrijf te werken waar sports&fun centraal staat. Reageer dan met een CV en motivatiebrief naar kristel@flevonice.nl

 

Onze winterperiode loopt van 1 december 2018 tot en met 3 maart 2019.  

Flevonice vandaag:
Vandaag open van: 09.00 - 21.00
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2019. Alle rechten voorbehouden.