Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Ontdek de Winter

Vandaag Openingstijden

Flevonice is vandaag geopend van:
11:00 - 21:00

Openingstijden
Adres & Route Flevonice

Strandgaperweg 20
8256 PZ Biddinghuizen (Dronten)
info@flevonice.nl 0321 335099

Plan route
Koop tickets verdien korting online!

Profiteer van snelle toegang tot het park en verdien korting op jouw online tickets.

Lees meer
WinterSchaatsen in de buitenlucht!
Bij Flevonice schaats je 's winters heerlijk buiten, ook als het niet vriest! De langste kunstijsbaan in de natuur is uniek in de wereld. Kinderen leven zich de hele dag uit in het Ice Funpark 4 Kids. En er is nog veel meer!
SchaatsenEen cool dagje schaatsen voor iedereen

Bij Flevonice in Biddinghuizen schaats je 's winters heerlijk buiten in de natuur. Ook als het niet vriest! De langste kunstijsbaan in de natuur is geschikt voor schaatsers van elk niveau. En in het Ice Funpark met Super Glijbaan en Krabbelbaan leven kinderen zich de hele dag uit!

Lees hier meer over schaatsen
Schaatswinkel & verhuurSchaatsen huren, onderhoud en aanschaf van materiaal en kleding

In onze schaatswinkel vind je 's winters alles wat je nodig hebt voor een dagje schaatsen. Of je nu een paar schaatsen moet huren omdat je voor het eerst in lange tijd weer op ijzers gaat staan of we je moeten adviseren bij de aanschaf van een nieuw paar toerschaatsen, we hebben alles in huis.

Ontdek de Schaatswinkel
Ice Funpark 4 KidsEen ijsparadijs voor kinderen

Tijdens een dagje schaatsen leven kinderen zich uit in het Ice Funpark 4 Kids. Leren schaatsen op de krabbelbaan, roetsjen in bandjes van de Super Glijbaan en klimmen & klauteren in de speeltuin met trampolines.

Ontdek het Ice Funpark
SchaatstoertochtenTochten om heerlijk te toeren in de buitenlucht

Elk winterseizoen organiseert Flevonice schaatstoertochten. Je bepaalt zelf de afstand die je gaat schaatsen, maar wij dagen je uit om jouw grenzen op te zoeken! Tijdens de schaatstoertocht ondersteunen wij je met Koek & Zopie, gezellige muziek van een DJ en natuurlijk een speaker die jouw naam omroept als je voorbij komt.

Lees hier meer over Schaatstoertochten
De ijsbaan FlevoniceDe opbouw en feiten van onze ijsbanen

Onze ijsbaan maakt het iedere winter mogelijk om lekker te kunnen schaatsen in de buitenlucht. Niet alleen uniek omdat er nergens anders in de wereld zo'n lange kunstijsbaan ligt maar ook de omgeving en de creatie van het ijs zijn onderdeel van de schaatsbeleving.

Leer hier mee over onze ijsbanen
Winteractiviteiten
Heerlijk schaatsenop de langste kunstijsbaan in de natuur
Kids leven zich uitin het Ice Funpark
Doe mee met een Schaats- toertochtTrainen voor de (alternatieve) Elfstedentocht
Combineer met eten & drinkenMaak het extra gezellig!
Winter recensies
Meer recencies
21-01-2017

op vrijdag 20 januari de baan bezocht en 3.1/2 uur geschaatst. de baan was flink uitgetrapt en de bochten werden gevaarlijk door het vele slijpsel op de baan. Pas om 15.00 uur werd er geveegd, erg jammer, zou nog wel een keer op een geveegde baan willen schaatsen. voor € 15,-- mag je toch wel onderhoud van de baan verwachten, erg jammer, verder mooie dag gehad.

Jan blaauw uit schagerbrugBezocht op: 20-01-2017
15-01-2017

Op zaterdag 14 januari een kinderfeestje gehad voor mijn dochter van 11. De communicatie vooraf verliep al zeer goed en prettig. En de organisatie op de dag zelf was ook bijzonder goed. We werden heel vriendelijk ontvangen. Alles verliep vlotjes en vooral ook heel klantvriendelijk. De schaatsles die we geboekt hadden was boven verwachting. Alles was echt tot in de puntjes geregeld. Het was mede hierdoor een topfeestje! Alle kinderen waren enthousiast.

Dorathé uit AmersfoortBezocht op: 14-01-2017
29-12-2016

Wij van SHV Woerden komen regelmatig schaatsen bij jullie, als voorbereiding voor de Weissensee . Velen hebben dan als doel 100km te rijden ijs is meestal goed , de sfeer altijd Aan verzoek tot vegen wordt positief gehoor gegeven Advies:Probeer de tractorwielen beter te beschermen zodat er bij drukte vaker geveegd kan worden Personeel is (terecht) bezorgt dat er anders ongelukken gebeuren

Andre Rijneveld uit ZegveldBezocht op: 29-12-2016
29-12-2016

Heerlijk geschaatst op een mooie lange buitenbaan. Dat was al weer een paar jaar geleden. Voor alle deelnemers wat wils hier op Flevonice. Jammer dat het net even verder weg is om vaker per jaar te gaan. Maar dat mag de pret niet drukken !!!

Menno Goedhart uit WestervoortBezocht op: 27-12-2016
28-12-2016

Bij aankomst met 26 kinderen een geweldig vriendelijk ontvangst, onder leiding van Christel. Niets was het personeel teveel. Overleggen, meedenken en bediening: alles met een glimlach! We voelden ons daardoor welkom!! Voor ieder kind wat wils: schaatsen op de krabbel-baan, de 400-baan of de uitdaging aangaan op het 3km-traject. Na een goedverzorgde lunch nogmaals de schaatsen ondergebonden of lekker op de skelter of glijbaan. Alle kinderen hebben genoten en wij, als team Jump In, daardoor ook! Hartelijk dank!!

Sport BSO Jump In (Stichting Kinderopvang Huizen) uit Huizen Bezocht op: 27-12-2016
21-12-2016

Gister marathon gereden op jullie baan. 0 graden , koud briesje en superijs!!! wat een geweldige avond en wat een unieke baan hebben jullie toch..ga nog 20 jaar door svp!! Groet

Hilbert uit KampenBezocht op: 21-12-2016
08-12-2016

Prachtig complex en goed verzorgd. Goed ijs en een prachtig lange 'natuurbaan'. Voor kinderen is er heel veel te doen op het ijs en buiten het ijs. Volwassenen fijn schaatsen of heerlijk bij heaters wat drinken. Zowel binnen als buiten kun je even zitten met eten/drinken. Let wel, het moet droog zijn buiten.

Yvonne uit AlmereBezocht op: 03-12-2016
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Mis geen enkele actie
en meld je aan:
Volg ons:

© Flevonice 2017. Alle rechten voorbehouden.

Mededeling

Op donderdag 4 mei sluiten wij om 19:00 i.p.v. 21:00

Klik om deze popup te sluiten.