Bestel E-ticket
Menu
E-tickets
Vandaag geopend van: 09.00 - 21.00

Ontdek het winterseizoen

winterseizoen
Nu op het park:
IJskwaliteit: 7
Vandaag open van: 09.00 - 21.00
Flevonice in de winter Ontdek het winterseizoen!

Bij Flevonice in Biddinghuizen schaats je 's winters heerlijk buiten in de natuur. Ook als het niet vriest! Naast schaatsen onderneem je van december t/m maart ook andere sportieve activiteiten op verschillende parcours. Ontdek op deze pagina ons winterseizoen!

Praktische informatie Bekijk hier onze openingstijden, routes en andere praktische informatie. Lees meer
Restaurant Geniet van heerlijk eten en drinken in het restaurant tijdens jouw bezoek aan Flevonice Lees meer
Schaatsen Bij Flevonice in Biddinghuizen schaats je 's winters heerlijk buiten in de natuur. Ook als het niet vriest! Lees meer
Ice Funpark 4 kids Tijdens een dagje schaatsen leven kinderen zich uit in het Ice Funpark 4 Kids. Lees meer
Drift Karten Remmen, insturen en weer gas geven! Lukt het jou om de snelste rondetijd neer te zetten? Daag jouw vrienden uit! Lees meer
Obstacle Run Tijdens een run op ons parcours (3km, 6km of 9km) kom je ruim 45 modder-, water- en indrukwekkende klimobstakels tegen! Lees meer

Recensies
Meer recensies
20-11-2018

Leuk opgezet, vriendelijk personeel en fijn schaatsen zonder gevaar voor wakken!!!

Madeleine SchenkhuizenBezocht op: 03-03-2018
20-11-2018

Gisteren een heerlijke dag gehad. Voor het eerst in 10 jaar weer geschaatst en op de goede gehuurde combinoren ging dat prima. De 3 km baan is prachtig en voelt bijna als echt schaatsen op natuurijs over kanalen en vaarten. Heel positieve ervaring die smaakt naar meer. Mijn zoontje schaatste voor het eerst. Op de krabbelbaan eerst met en later ook zonder hulpmiddelen ging dat prima. Mede dankzij het goede advies welke schaatsen voor hem te huren (kindernoren, geen onderbindschaatsen). Kortom: ik kan Flevonice iedereen aanraden.

Mark van Bourgondien uit DelfgauwBezocht op: 18-02-2018
14-11-2018

Zaterdag 13 januari een goed georganiseerde toertocht gedaan, 200km geschaatst en alles was door de organisatie in het werk gesteld om dit mogelijk te maken! Bovendien was de sfeer geweldig! Op naar de Weissensee

JEROEN MERKUSBezocht op: 13-01-2018
16-01-2017

Op zaterdag 14 januari een kinderfeestje gehad voor mijn dochter van 11. De communicatie vooraf verliep al zeer goed en prettig. En de organisatie op de dag zelf was ook bijzonder goed. We werden heel vriendelijk ontvangen. Alles verliep vlotjes en vooral ook heel klantvriendelijk. De schaatsles die we geboekt hadden was boven verwachting. Alles was echt tot in de puntjes geregeld. Het was mede hierdoor een topfeestje! Alle kinderen waren enthousiast.

Dorathé uit AmersfoortBezocht op: 14-01-2017
12-01-2017

Was leuk, goed georganiseerd, drinken vonden de kids niet lekker, zonder zeuren kregen ze ander drinken. Geldt ook voor de schaatsen, de kinderen konden blijven wisselen van schaatsen. Erg leuk kinderfeestje voor in de wintermaanden! Kinderen zijn zeker 4 uur buiten actiefgeweest.

Cindy uit EdeBezocht op: 08-01-2017
29-12-2016

Bij aankomst met 26 kinderen een geweldig vriendelijk ontvangst, onder leiding van Christel. Niets was het personeel teveel. Overleggen, meedenken en bediening: alles met een glimlach! We voelden ons daardoor welkom!! Voor ieder kind wat wils: schaatsen op de krabbel-baan, de 400-baan of de uitdaging aangaan op het 3km-traject. Na een goedverzorgde lunch nogmaals de schaatsen ondergebonden of lekker op de skelter of glijbaan. Alle kinderen hebben genoten en wij, als team Jump In, daardoor ook! Hartelijk dank!!

Sport BSO Jump In (Stichting Kinderopvang Huizen) uit HuizenBezocht op: 27-12-2016
27-12-2016

We hebben een hele leuke, goed verzorgde dag gehad. We voelden ons heel welkom en ik vond het vooral leuk en persoonlijk dat alle medewerkers de jarige feliciteerden met haar verjaardag. Prijs/kwaliteit verhouding is prima en er was voor alle meiden genoeg te doen, ook voor degenen die het schaatsen wat sneller zat waren.

Annemarie Stuiver Bezocht op: 19-12-2016
Volg ons:

© Flevonice 2019. Alle rechten voorbehouden.