Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Ice Funpark 4 Kids

Ice Funpark 4 KidsSpelen in het Ice Funpark

Tijdens een dagje schaatsen op de ijsbanen van Flevonice in Biddinghuizen leven kinderen zich uit in het Ice Funpark. Lekker schaatsen op de krabbelbaan, roetsjen van de Super Glijbaan en klimmen & klauteren in de speeltuin met trampolines. Hierdoor is Flevonice niet alleen een leuk dagje uit voor het gezin, maar ook een hele leuke locatie voor jouw kinderfeestje!

Super Glijbaan

Roetsjen van de Super Glijbaan

Als je het Ice Funpark ziet valt één ding gelijk op: de 25-meter lange Super Glijbaan. Loop naar de top van de glijbaan, pak een band en roetsj in volle vaart naar beneden. Je komt tot stilstand tegen een zacht luchtkussen, pakt je band weer op en gaat gelijk weer naar boven voor nog een ritje!

Leren schaatsen op de krabbelbaan

Leren schaatsen op de krabbelbaan

Bind je schaatsen onder en doe je eerste schaatspasjes aan papa’s hand. Is dat nou niet echt winters Nederland? Op onze 400m2 grote krabbelbaan is er voldoende ruimte om samen met je vriendjes even lekker en veilig te schaatsen. Kan jij nog wel wat hulp gebruiken op schaatsen? Onze oranje bobbies staan voor je klaar om je te helpen!

Verkeersplein

Speeltuin met trampolines en verkeersplein

In onze speeltuin staan klim en klautertoestellen voor kinderen van 2 t/m 16 jaar. Kan jij al salto’s maken? Laat je springkunsten dan zien op onze grote trampolines of op het springkussen. Let wel op of je het zebrapad gebruikt als je de speeltuin in- of uitgaat. De skelters die over het verkeersplein rijden rondom de speeltuin moeten je namelijk wel voorrang geven.

Kinderen t/m 12 jaar gratis tijdens de Kerstvakantie

Tip voor ouders: kinderfeestje bij Flevonice

Een kinderfeestje bij Flevonice is het uitje waar nog lang over zal worden nagepraat op het schoolplein. Een hele middag schaatsen, spelen in het Ice Funpark en eten & drinken in ons restaurant. Benieuwd naar de mogelijkheden? Op de pagina over je kinderfeestje vieren bij Flevonice vind je alle informatie.

Koop tickets online en verdien jouw eigen korting!
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Mis geen enkele actie
en meld je aan:
Volg ons:

© Flevonice 2017. Alle rechten voorbehouden.