Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Schaatsen in de winter

Schaatsen in de winterHeerlijk in de natuur, ook als het niet vriest!

Bij Flevonice in Biddinghuizen schaats je 's winters heerlijk buiten in de natuur. Ook als het niet vriest! De langste kunstijsbaan in de natuur van 3 kilometer is geschikt voor schaatsers van elk niveau. Daarnaast beschikken we ook over een schaatsbaan van 400 meter en kunnen kinderen zich uitleven in het Ice Funpark met een krabbelbaan en een super glijbaan. Maar er is nog veel meer!

Het winterseizoen is van 1 december 2017 t/m 4 maart 2018.

Schaatsbanen in de buitenlucht

Schaatsen in de winter doe je natuurlijk gewoon lekker buiten. Bij Flevonice doe je dat de hele winter lang op de langste schaatsbaan (3 km) in de buitenlucht. Geen enkel andere ijsbaan ter wereld komt dichter bij het gevoel van oer-Hollands schaatsen op natuurijs dan onze ijsbanen. Bind de schaatsen onder je voeten, voel de koude wind in je gezicht en geniet van het gevoel dat het weer kan: Schaatsen!

Speelplezier voor kids: Ice Funpark

Een dagje schaatsen moet vooral gezellig zijn. Er even lekker uit met de hele familie. Daarom vind je 's winters naast onze schaatsbanen ook een groot speelparadijs voor kinderen: Het Ice Funpark. Hier kunnen jonge kinderen leren schaatsen op een krabbelbaan, roetsjen ze in bandjes van de Super Glijbaan en leven ze zich helemaal uit in het Ice Funpark. Lees hier meer over het Ice Funpark.

Schaatsverhuur

In onze schaatswinkel vind je 's winters alles wat je nodig hebt voor een dagje schaatsen. Of je nu een paar schaatsen moet huren omdat je voor het eerst in lange tijd weer op ijzers gaat staan, jouw schaatsen wilt laten slijpen of we je moeten adviseren bij de aanschaf van een nieuw paar toerschaatsen, we hebben alles in huis. Lees hier meer over onze schaatswinkel.

Restaurant

Natuurlijk is een gezellig dagje schaatsen niet compleet zonder een verwarmend drankje en goed eten. In ons restaurant vind je allerlei gerechten, veelal gemaakt met verse seizoen producten van lokale leveranciers. Bekijk hier alle informatie over ons restaurant, leveranciers en menu.

Plattegrond van het park

 

Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Mis geen enkele actie
en meld je aan:
Volg ons:

© Flevonice 2017. Alle rechten voorbehouden.