Bestel E-ticket
Menu
E-tickets
Flevonice is vandaag gesloten.

Schaatstoertocht

Heerlijk toeren in de buitenlucht!
Nu op het park:
Flevonice is vandaag gesloten.
15° graden
Schaatstoertocht Heerlijk toeren in de buitenlucht!

Tijdens de Weissensee schaatstoertochten bij Flevonice bepaal je zelf de afstand die je gaat schaatsen, maar wij dagen je uit om jouw grenzen op te zoeken! De Weissensee schaatstoertochten van dit winterseizoen staan gepland op zaterdag 16 december 2017 en zaterdag 13 januari 2018. 

De Weissensee schaatstoertocht is - zoals jullie van ons mogen verwachten - weer geheel aangekleed met muziek & speaker, de Koek en Zopie en het ouderwetse stempelen. Nieuw deze winter is dat we het startschot lossen om 07.00 uur 's ochtends! Dus voldoende tijd om je (trainings) kilometers te maken.

 

Lees meer over Margot Boer

Deelnamepakketten

Voor een deelname aan de schaatstoertocht kun je kiezen uit twee deelnemerspakketten. Hieronder kun je zien welke items je ontvangt bij welk pakket. Een deelnemerspakket is exclusief entreeticket voor de ijsbaan. Abonnementhouders- en rittenkaarthouders zijn op vertoon van hun pas of kaart vrij van betaling van entree. Alle overige deelnemers kunnen vooraf online of terplekke bij de kassa een entreebewijs en deelnemerspakket aanschaffen. De entreetickets Early Bird à € 10,00 (online of via kassa) zijn geldig voor een entree tot 10.00 uur. Na 10.00 uur kosten de entreetickets bij de kassa € 15,00 of online € 13,50. Starten kan tot 12.00 uur.

Ontvangst met koffie of thee
Stempelkaart, startnummer, stempel(tijd) registratie en keycord
Startschot door Margot Boer
Deelnemersaandenken
MET doorlopend Koek & Zopie langs de ijsbaan - PAKKET B € 17,50
ZONDER doorlopend Koek & Zopie langs de ijsbaan - PAKKET A € 7,50
Bestel tickets
Online tickets

Het is mogelijk om ter plekke bij de ticketbalie je deelnemerspakket & entreeticket te kopen. Om wachtrijen te voorkomen, raden we je echter aan om jouw deelnamepakket online met korting aan te schaffen!

PAKKET B: € 17,50 - PAKKET A: € 7,50
Veelgestelde vragen
Wat is het programma van de schaatstoertocht?
06.00 uur - Flevonice geopend voor registratie deelnemers, koffie & thee
06.45 uur - Gereed maken voor 1e start
07.00 uur - Officieel startschot; vervolgens doorlopend mogelijkheid om te starten
.... uur - Muziek, speaker, stempelen/tijdsregistratie, Koek en Zopie
.... uur - Deelnemers aandenken op vertoon van stempelkaart
16.00 uur - Officiële eindtijd schaatstoertocht
Recensies
Meer recensies
16-01-2017

Op zaterdag 14 januari een kinderfeestje gehad voor mijn dochter van 11. De communicatie vooraf verliep al zeer goed en prettig. En de organisatie op de dag zelf was ook bijzonder goed. We werden heel vriendelijk ontvangen. Alles verliep vlotjes en vooral ook heel klantvriendelijk. De schaatsles die we geboekt hadden was boven verwachting. Alles was echt tot in de puntjes geregeld. Het was mede hierdoor een topfeestje! Alle kinderen waren enthousiast.

Dorathé uit AmersfoortBezocht op: 14-01-2017
12-01-2017

Was leuk, goed georganiseerd, drinken vonden de kids niet lekker, zonder zeuren kregen ze ander drinken. Geldt ook voor de schaatsen, de kinderen konden blijven wisselen van schaatsen. Erg leuk kinderfeestje voor in de wintermaanden! Kinderen zijn zeker 4 uur buiten actiefgeweest.

Cindy uit EdeBezocht op: 08-01-2017
29-12-2016

Bij aankomst met 26 kinderen een geweldig vriendelijk ontvangst, onder leiding van Christel. Niets was het personeel teveel. Overleggen, meedenken en bediening: alles met een glimlach! We voelden ons daardoor welkom!! Voor ieder kind wat wils: schaatsen op de krabbel-baan, de 400-baan of de uitdaging aangaan op het 3km-traject. Na een goedverzorgde lunch nogmaals de schaatsen ondergebonden of lekker op de skelter of glijbaan. Alle kinderen hebben genoten en wij, als team Jump In, daardoor ook! Hartelijk dank!!

Sport BSO Jump In (Stichting Kinderopvang Huizen) uit HuizenBezocht op: 27-12-2016
27-12-2016

We hebben een hele leuke, goed verzorgde dag gehad. We voelden ons heel welkom en ik vond het vooral leuk en persoonlijk dat alle medewerkers de jarige feliciteerden met haar verjaardag. Prijs/kwaliteit verhouding is prima en er was voor alle meiden genoeg te doen, ook voor degenen die het schaatsen wat sneller zat waren.

Annemarie Stuiver Bezocht op: 19-12-2016
27-12-2016

Wij hebben hier het kinderfeestje van onze zoon gevierd , wat was het leuk voor de kinderen!! Ze wilden de schaatsen niet meer uit Het eten is ook prima! Alles is goed verzorgd , vriendelijk personeel

Machtilde Schreurs Bezocht op: 15-12-2016
27-12-2016

uitstekend! Prachtige 3 km. baan,vriendelijk personeel,keurige kleedkamers ,prachtig restaurant.Het leukste vond ik de rust.we hadden de hele baan voor ons zelf(nou ja bijna).Zaterdagavond is een echte aanrader.

Arjan van der Nat Bezocht op: 18-12-2016
27-12-2016

Met enkele klassen geschaatst. Vriendelijke ontvangst, aardige mensen bij het schaatsen uitdelen. De baan lag er goed bij, net echt. Prima toiletten. Kids hebben zich super vermaakt!!! En wij ook

Mariska Huenestein Bezocht op: 23-12-2016
Volg ons:

© Flevonice 2018. Alle rechten voorbehouden.